bir erkeği kendine bağlamanın en iyi yolu

gudubet kari
Erkeklerin bir kısmı seksi sevginin sonucu yerine amaç olarak kullandıkları için aşık taklidi yapabilirler. Buna dikkat!

Bu yüzden bir erkeği kendine bağlamak istiyorsanız önce o erkeği çok iyi tanıyana kadar mesafe şart. Çok iyi tanıdığından eminseniz mesafe koymayın. Kadınlar işitsel erkek görsel bağlanır genelde. Ama erkeğin de görsellikten çok önem verdiği şeyler var. Siz yine de en iyi şekilde görünmeye bakın aynadaki görüntünüz sizi mutlu eder. Şimdi görsel hariç aşık etme yollarına geçelim.

1. Güzelliğe güzellik katan yüksek özgüven.

2. Kendinizi ne kadar çok severseniz etrafınızda ki herkes sizi o kadar çok sever. Kendini seven insan mutludur. Mutlu insan yakınlarını mutlu etmesini bilir.

3. Mutluluk coşku verir. Coşkunun düşünceyi hızlandırdığı bilimsel olarak kabul görmüş. Akıcı düşünebilmek için coşku şart. Bu da mutlu olmakla olur . Mutluluğa giden yol yoktur mutluluğun kendisi bir yoldur. Kendini mutlu et. O ışıltın tavlamak istediğin veya kendine bağlamak istediğin erkeğin dikkatini çekecek.

4. Kimseyi taklit etme fark yarat. Kendin gibi ol . Bu da kendini tanımaktan geçer. Kendine özgü bir kadın karşı cinsi etkiler

5.kendine bağlamak istediğin erkeğin hobileri ile ilgilen. Maç mı seviyor maç izle . Spor mu seviyor izle. Bunu candan yap . Sayende maç izlemeyi seviyorum bunu sen başardın de.Veya siyaset izle onunla sayende oldu de . Fikir tartış . İnsan veya olay tartışma ... erkekler fikirleri tartışan zeki kadınları sever.

6. Altın kural erkek hep takdir edilmek ister. Taktir et. Özgüvenini topla hiç çekinme zekasını fikrini yaptiklarinı başarısını takdir et. Erkekler kendini takdir edene aşık olur.

7. Size sırıl sıklam aşık olana kadar hoşunuza gitmeyen yanlarını bile hoşgör veya görmeze gel. Aşık olunca o zaten sizi kaybetmemek için kendine çeki düzen verecek.


8. Çok içten ve sevecen davranarak dikkat çek erkeklerde yapmacıktan hoşlanmaz

7
hera hera
10 'a tamamlasaydın bari :)) tabi takılıyorum, çok teşekkürler
gudubet kari gudubet kari
Rica ederim :)
hera hera
Ama sanki iki entry arasında bi fark var gibi, kadınlar kandırılıyor çünkü erkek bu maskesini bir kenar bırakıyor. Kadınlar da ise bu hoş özellikler yerleşiyor, karakterine yansıyor. Bu nasıl olcak şimdi :) yeni bir başlık mı açılacak sanki :)
gudubet kari gudubet kari
Aslında eklemeyi unuttuğum olmuş. Erkekler özgürlüğü sever özgür bırak ama boğmadan onun iyiliğini düşündüğünü belli et. Misal araba kullanacakken kendine dikkat et dikkatli ol gibi. Hesap sorar gibi değilde iyiliğini düşünürmüş gibi olmalı veya kaygı bozukluğu şeklinde olmayacak şekilde iyi dileklerini söylemek onun için endişelendiğini belli etmek erkeğin hoşuna gider.
gudubet kari gudubet kari
Dikkat ettim şimdi haklısınız. İlk entrymde erkeklerin karekterini düzenleyecek birşey yok pek. Erkeklerin kadınları kendine bağlaması için yeni bir başlık açmak doğru olacak gibi.
Erkeklerin Kendine epey bir çeki düzen veren biri olması gerekiyor
hera hera
😄😄
gudubet kari gudubet kari
Şuan bir entry girdim

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol