1. cinsel sözlük isyanı

Sigmund Freud
bir takım olaylar, isyanlar, devlete baş kaldırıp özerklik ilan edilmeler falan derken, sultan süleyman'ın şehzade bayezit'i malatya sancağına isyanı bastırması için göndermesi üzerine, suçlu ya da suçsuz (arada kaynayanlarla birlikte)

mermaid
ave
odin
lawyeralla
dodisi gelene dildo
lev tolstoy

uçurulmuştur..

komşu sancak amasya valisi big kerry ise, günün birinde isyan etmesin diye 5 gün sürüngen yapılmıştır
organick
İsyanı bastıranlardan biri olan bigkerry'nin(diğeri sözlük gündemine dair son entrysi ile urania'dır) neden sürüngen olduğunu sorgulayamam elbette fakat benim gördüğüm, bazı sahtekarların hilesini hurdasını ortaya çıkarttığı gerçeğidir. Ve o bazıları kendi aralarında geçen bu olayı burda birkaç kişiye yansıttı. Misal bigkerry bu durumu çözmüş olmasaydı, belki de bu özelden mesajlar bitmeyecekti. Sözlükte iki gündür büyük uğraşı içinde olduğunu bir ben farketmiyorumdur değil mi?
Bu kelleler gitse ne olacak? Hiçbir şey. Çünkü Bir kişinin kellesi bu. Yani hesabım benim mi acaba diye kendimden şüphe etmeme sebep olan bir kişi. Bunu ortaya çıkarıp kendini de ortaya koymak kolay değildir.
Bigkerry için 'sürüngen' şaşırttı. Haketmediğini düşünüyorum. Hele ki bir sahtekardan kurtarmışken bizi.
Ek: bir mod olarak çıplak fotoğraf gönderen tacizcinin, sapığın atılmasını sağlamıştır. Yani yapması gerekeni yapmıştır. Ve herkesin içine su serpmiştir. Şahsen ben bu olayın sahtekarın yanına kalmadığına çok seviniyorum.
lorem ipsum
"günün birinde isyan etmemesi" nasıl bir gerekçedir çıkarabilmiş değilim. şimdi bu kararı eleştiren bizler de mi günün birinde isyan edebiliriz? o zaman biz de mi sürüngen olacağız?

kendisin tanımam etmem ama görüldüğü kadarıyla ortalığa bulaşmış pisliği temizlemek için bir şeyler yapmaya çalışıyordu. bunun ödülü günün birinde isyan etmeme tedbiri midir? bilemedim altan.
banadalazm
Bu işin sonunun savcılıkta bitmemesi için alınan güzel bir karar. İki tarafta birbirlerinin özel mesajların ifsa edilmesi ve benzeri yasal suç unsuru bulunan bir kavgadan ve bu kavganın cinsel sözlüğe zarar vereceğinden dolayı alınmış bir karar gözüyle bakıyorum. Tarafsız bir gözle bakarsanız bigkerryninde mermadinde hataları var. Doğrusu olayı öğrendim ama bu her iki tarafında haklı olduğunu göstermiyor

Olayların kapanmasına vesile olur diyor ve ben burada admini tutuyorum.
Padişahım çok yaşa
pia123
big carry nin cezası üzdü :( bütün sözlüğü aptal yerine koymaya çalışan bir yazarın açığa çıkmasını sağladığı için kendisine teşekkür ederim
lawyerose
Bazı yazarların on tane farklı isimle hesap açması sorun olmuyor, bir yazarın hesabı ele geçirilip adı değiştirilip başkasına ait müstehcen fotoğraflar kadınlara gönderilince sorun olmuyor. Ama moderatör yani sözlük görevlisi Bigkerry sözlükteki görevini yaparak bu durumu ortaya çıkarınca suçlu ilan ediliyor öyle mi? Gerçekten pes! bigkerry bu olayın bir tarafı değil, sözlük yöneticisi. bir modetratör tacizciyi bulup sözlükten atamicaksa neden moderatörlük yapar ki? Söz konusu malum yazarın tüm sözlüğü ele geçirmiş olmasına inanamıyorum :O
1
sanantro sanantro
O kadar haklı bir isyan ki olaylara objektif yaklaşılabilinir ise daha profesyonel bi platform olacak
feromontutkunu
sadece sözlüğün suçu değil, insan kalitesi belli, profilim erkek profili olduğu halde ve konuştuğumuz halde hetero dışında tercihim olmadığı halde sanki varmış yürümeye kalktılar, böyle yaratıklar var her yerde olduğu gibi aramızda da, bence temel kriter saygı olmalı hukuka girip girmemesi değil aslında suç değil zihniyet kapı dışarı edilmeli

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol