cinsel sözlükte ifşaları ve ifşacıları istemiyoruz

odin
Sözlük kuralı ifşa yasak ama herkes birbirini ifşalamış yazarların özel hayatıni içeren tüm entryler silinmeli.
Ve bütün ifşacılar uçurulmali. BTK bu ifşa durumunu fark ederse sözlük kapatılacaktır. 4 veya 5 yazar için sözlügünüzü kapattırmayın. Teşekkürler
dolores
Başlığı açan (yazar: mermaid) mi? Yoksa Hüseyin mi sorunsalı? İnsanlar burada eğlenmek, güzel vakit geçirmek için bulunuyor. Entrika dolu bir yer hâline soktunuz 2 günde karmaşık hayatınızla sözlüğü. Ben de kendi adıma konuşmak gerekirse; sözlükte 40 farklı hesap üzerinden herkese mesajlar atan kim olduğu belirsiz yazarlar görmek istemiyorum. Sanırsınız dallas..
odin
Mermaid suçlu ise o da yanar başkası suçlu ise onlar da yanar ben sözlük kurallarından dem vuruyorum. Btk kim hakli kim haksız degil sözlügün yasadışı kullanılmadına bakar. Magdur olan avukat istediği davayi başlatsın bakalım magdur mu olayın baş roluñde mi anlayalım.

Admin; önemli olan sizin cinsel sözlük ' ün kapatılmaması kim haklı kim haksız burası mahkeme alanı değil. Şayet hepsi silinmezse bizzat BTK ya ihbar edeceğim.
lev tolstoy
İlk ifşacının degil sizin entryleriniz var burası yargılama mercisi mi ifşa yasaktir nokta eğilip bukulme kılifina uydurmaya çalişma acinasi haller bunlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol