mermaid olayının derli toplu özeti

bigkerry
özet şu. mermaid sözlüğün en büyük yalancısı bir suru fake hesabı olan biri. başka biriyle flörtleşirken çocuk iki kızı da aldatınca mermaid çıldırıyor çocuğun hesabını tehditle alıp nicikini değiştirip. çocuğun fotolarını sözlük kızlarına atıp intikam alıyor. moderatör olarak ben bu olayı çözünce. lawyerella da şahit olunca. araya yalanları ile bizi de karıştırıyor. dildo da mermaidin yakınen tanıdığı yalakası.

aynı zamanda; (yazar: cinsel sozluk de tanisip evlenen ilk kadin), (yazar: atiyla birlikte barfiks ceken prens) nickleri de mermaid'e aittir. hala sözlüğe girebiliyor bu tacizci fake hesap uzmanı.
bluecrab
Yahu ne güzel bir şeyler gerçekleşmiş burası kaynaklı, ki çok zor olmalı bu, elbirliğiyle batırmış arkadaşlar, tebrikler, bravo yani..
gudubet kari
(bkz: #62006) ile (bkz: #61997)
Arasında yaman bir çelişki var.
Yazar bigkerry ' in yazdığına göre bu (yazar: mayhem) mermaidle flört ilişkisi var. Bu mayhem iki kızı birden idare etmiş mermaid kıskanmış çıldırmış tehdit etmiş... diğer yazarın attığı whatsapp sanırım ss ' de kız beni arama mesaj atma bana ulaşma senden kurtulmak için sevdiğin kıza yalan söylerim demiş. İftira attım derim demiş... beynim yandı cidden ...

konu her neyse tüm bunlardan bize ne kardeşim sizin yüzünüzden geldiğim günden beri itham yiyorum evcilik oynayacak burayı mı buldunuz. Hep ergen kokan senaryolar...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol