atm'de işini halledemeyen o. çocuğu

saripipi
Eminim sizlerde bu o. Çocuklarına sinirleniyorsunuzdur. Gavat geçmiş havale yapacak, telefonla arıyor hesap no ver diye. 2 3 kere de yanlış giriyor. Ben senin ecdadını sikmeyeyimde ne yapayım.
subzero
Bizim millet çok rahat kendi işi görülsünde arkasındaki insan saatlerce beklesin hiç problem değil.Bu modeller ikiye ayrılıyor kendi arasında,birinci modele arkadan öksürürsün,cık cıklarsın, of puf der söylenirsin ve o an kendine gelir atm ile olan ilişkisini sonlandırır ama ikinci model ise orada yatırıp siksen o atmyi sana yar etmez.
cesurca yaladim leopari
arkasından ense köküne zumzuğu kodum mu kafasını atm ekranından içeri sokmak istediğim oç tipi. ulan zaten kart bile kullanmayacağım, qr'ı telefondan ayarlamışım yapacağım işlem 30 sn sürmeyecek, 10-15 dk bu orospu çocuklarını bekliyoruz. banka yönetimlerinin bu olaya ciddi el atması lazım, en azından işlem süre limiti falan koysunlar, adamı çıldırtıyorlar yeminle.
cinsel psikolog
eğer yaşlı ve teknoloji özürlüyse, yapacak bir şey yok. ancak kasten tıkıyorsa o zaman benim uyarmışlığım hatta bağırmışlığım oldu. özellikle ibana transfer yapanlar hiç çekilmiyor. telefonla arayıp iban alıyorlar, yanlış girip bir daha arıyorlar falan.. tam ölümcül

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol