internetten kız bulma rehberi

cinsel psikolog
yaşlandık artık galiba ;
ilk internet bağlattığımda tr'de ayrıcalıklı bir kesimdeydim. o zamanlar mirc ve icq üzerinden kız bulurduk. inanır mısınız bir kıza selam yazdığın zaman %100 geri dönüş olurdu. mesajı cevapsız bırakmak falan yoktu. çünkü birinin evinde internet varsa zaten o insan güvenilir bir ailenin çocuğu oluyordu.
o zamanlar yani 2000'li yıllarda onlarca kızla sevgili olmuşumdur. hatta buluştuktan 5 dk sonra, kızın ailesinin evine gidip annesiyle tanıştığım olmuştu.
sonra yavaş yavaş msn ve yonja ve devri başladı. o zamanlarda da fena değildik. siberalem'e ve ankara.net'e üye olanlar vardı iyi ekmek yiyordu ama ben oralara hiç girmedim, biraz kro kaçıyordu bana..
sonra facebook dönemi başladı. facebook'un ilk dönemleri de çok verimliydi..
tinder ilk çıktığında da çok az kişi biliyordu o zaman da tinder'dan 2 yıllık ilişkim olmuştu. bir de foursquare diğer adı swarm vardı. o da yaklaşık 1-2 yıl fena değildi, sonra o da bozdu..
ama esas yıkım instagram ile başladı..
ne zaman ki instagram yaygınlaştı, o zaman teknolojinin de gelişmesiyle herkesin elinde internet olması nedeniyle, bir kız günde 10 tane mesaj almaya başladı. ayrıca mahallenin kızları baktı ki, en üst zenginlerin bir mesaj uzağında.. işte o zaman ip koptu..
fazla uzatmayayım, instagram bizim gibi 7 puanlık erkekleri bile tamamen bitirdi..
gel gelelim kız bulma rehberim yok.. olan varsa paylaşsın :)
malina
İcq numaram 6 haneli ve bir ile başlıyordu. O bile bir karizma nedeni idi. No lar 11 -12 hanelere çıktığı zaman amerikada ki bir yazilimci arkadaşımla konuşurken bana is telefonunu ver dedi verdim. 7 haneli telefon numaram olan icq number i 5 dakika içinde hackleyip şifresi ile vermişti. Hey gidi günler... kızlara telefon no verme muhabbetine gelince direk icq numaram diyordum. Felaket karizma yapıyordu.
bluecrab
Bulunuyor bulunuyor, ama düzgün bir hayat yaşayıp hayatında türbülans istemeyenleri bir süre yazışarak güvenmek istiyor o kadar..

Bu da haklı ve mantıklı bir yaklaşım, devir kötü..
qubar
Buradan ne çıkıyor arz talep ilişkisi bir şey azsa kıymetli lakin çok olunca değeri düşüyor,güzel özetlemiş yazar, ben o günleri bilmem ondan sonraki nesiliz biz

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol