orospu damgası

artemisia
azcık mini giyelim hemen damgalanıyoruz, bi erkekle bir yerde görülelim hemen damga.. ben saldım artık tamam orospuyum diyorum susuyolar
mermaid
(bkz: uçana kaçana orospu diyen tayfa)
Orospu kelimesinin etimolojisini bilmeyen kişilerin damgası.

Orospu ihanet eden kişileri tanımlıyor. Aldatmada ihanet çeşitlerinden olduğu için orta çağ döneminde bu kelimenin bacak arası ile ilgili olduğunu şeklinde insanlar yanlış algıya kapılmışlar.
cesurca yaladim leopari
verir orospu olur, vermez yine orospu olur. libidosu yüksektir orospu olur, düşüktür gizli orospu olur. mini etek giyer orospu olur, kapalıdır; "kabuklu fıstık bu, yanıyordur şimdi orospu" olur. yanındaki erkeğin tipi ortalamadır, kızın kendi güzeldir, erkek "vay orospu çocuğu" olur. sevgilisinin arkadaşlarıyla ortak çevresi olur; ayrıldığında yapışanlar olur, kız yüz vermez yine orospu olur. bu arada birbirine 'vay karşim' çeken samimiyetsiz tipler 'bir orospu için' dedikleri kız için birbirine düşman olur. kızın peşinden koşar, kız beğenmeyince takıntı yapar kız her halükarda orospu olur, olur da olur..

kısaca her yafta haksızca ve rahatça yolunu bulur. cebirle tehditle, şantajla kadının rızası olmadan 'yaptım oldu' olur. öyle ya da böyle herşey olur ama bu ülke insanından bir sikim olmaz. bu coğrafyada kadın olmak pek zordur.
dodisi gelene dildo
Toplum bir kadına bu damgayı vurmaya o kadar meraklıdır ki sadece kadın olması yeterlidir toplum için. ASIL TUHAF OLAN İSe kadınlar birbirine destek olup birbirini kolluyacağı yerde hemcinslerini hemen karalıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol