feromon

mermaid
Uçucu ve algılanamayacak kadar hafif kokusu olan kimyasal bir salgıdır. Aşk ve cinsellik hormonu olarak bilinir.

hormonunun salgısı, idrar ve koltuk altındaki terle dışarı atılır.

Feromon 'aşkın hormonu' yayılan koku ise, 'aşkın kokusu' olarak adlandırılır.

Kirli olmayan koltuk altında ki ter kokusu içerdiği feromon sebebiyle karşı cinse cazip gelir.
pia123
bazı temel dürtüler oluşturmak için vücut tarafından salgılanan bilinçli olarak algılanamayan kokusal uyarıcılardır. bağlılık, aşk, heycan korku gıbı temel fraksıyonlar tarafından tetıklenebilecegı gıbı bunların tetıklenmesıne neden olabılır. ayrıca yumurtlama donemındekı kadınların erkeklere daha cekıcı geldıklerı bılınen bır durumdur
feromontutkunu
İlaveten, dudak üzerinden, kasıklardan salgılanır hatta bikini bölgesinde ki kıllar yoğunluğu ve yayılımını arttırır, o yüzden lazer operasyonu eleştirmişliğim karşı çıkmışlığım olmuştur, olacaktır (kadınlar lazer epilasyonu partnerleriyle konuşmalılar, erkek bilmiyor olabilir ama tecrübeyle sabit aranızdaki bir iletişim kanalını yok etmiş, şehveti tutkuyu azaltmış olursunuz), aşkın kokusudur; bir görüşte aşk, yıldırım aşkı gibi durumları yaratan koku/hormondur, siz bilinçli düşünmeden işlemlere başlayıp sonuçlandırdığı bile olur, (bu durumda aklı zihni devre dışı bırakıp sondan başlamak her şeyi şehvete bırakmak yüksek konsantrasyon ve çok tutku içerdiğinden sıradışı ve zevkli olur) benim açımdan bu koku/hormon veya salgının varlığı teşbihte hata yoktur: olmuş meyvenin ben oldum demesidir, yenmelidir zamanı gelmiştir, en güzeli de salgılayan tamama ermiş hazır istekli ihtiraslı kadındır. kadınların takviminde belirli dönemlerde zirve yapar regl dönemi bile olabilir, bu koku/hormon yüzünden gece uyurken sevişmeye başlayıp sevişmenin içerisinde uyandığımı bilirim, regl döneminde salgılandığı için bu koku hormonu aldığımdan uyuyamam başka yerde yatarım.
gudubet kari
Yunanca hormon taşıyan demek olsa da bir hormondur. vücut ter gibi sıvısıyla açığa çıkar. karşı cinsin kokusunun insan çekici gelmesinin sebebi bağışıklık sistemlerinin farklı olmasındandır. Sizden çok daha farklı bir bağışıklık sistemine sahip birine denk gelirseniz emin olun ki onun doğal feromonu sizi kendine çekecektir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol