evli olmadığı halde alyans takan kadın

organick
Evli olan insanlara nedense saygı duyulur. Bu yüzden bu duruma kafayı takmış olanlar bir alyans takıp saygı görme çabasına girmektedirler. Bazılarının da apayrı sebepleri olabilir. Onlardan biri de 'bakın evliyim, rahatsız etmeyin' mesajı vermek istemesidir. Bu bana şu bir ara ortada çok konuşulan kadınlar için 'pembe otobüs' projesini hatırlatmıştır. Kişinin kendisinin de bir süre sonra yalanına inanmaya başladığı gerçeğini unutmamak gerek.
cesurca yaladim leopari
böyle birini tanıyorum. işi gereği her gün presentabl görünmek zorunda olduğunu ve pazarlama sektöründe binbir çeşit dallamayla muhatap olduğu için densizlerin, sapıkların vs. askıntı olmaması için alyans taktığını söylüyordu. böyle bir açıklama bir bakıma mantıklı geliyor. ülkenin durumu zaten malum; damacanaya, ördeğe, cansız mankene hatta elektrik direğine bile hallenen herifler varken kadınların değil alyansla aslında çelikten bekaret kemeriyle gezmeleri lazım.
mermaid
İyi fikir. Ben de bekar 3 çocuk annesiyim. Komşularıma bile bekarım demiyorum. Eşimden ayrıldığımı bile kimseye bahsetmiyorum. Evliymişim eşim yurtdışındaymış gibi takılıyorum çevreme. Dul kadın algısı belli toplumda o kadar dertimin arasında dul diye yanaşmak isteyenlere tanık olmak istemem. Çünkü bu dul diye askıntı olabilecek tipleri mide bulandırıcı buluyorum. Kimseden korktuğumdan değilde hani durup dururken midemi bulandırmak istemem. Bu yüzden bir alyans ve çocuklarla evliymiş gibi yaşayıp gitmek epey bir kafa rahatlığı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol