dodisi gelene dildo

mermaid
(yazar: dodisi gelene dildo ) entry karalasın biz aydınlanalım.

Şiir gibi romantik ve etkileyici bir dile sahip adeta kalemi sihirli bir cinsel sözlük yazarı. (yazar: dodisi gelene dildo) ' nun nezaketli Tutumunu ve bakış açısını çok seviyorum. Bizleri neşeyle aydınlatan (yazar: dodisi gelene dildo)' ya hürmetlerimi sunuyorum.
2
dodisi gelene dildo dodisi gelene dildo
Siz değerli yazarlardan özelikle de sizin gibi ilgiyle ve dikkatle takip ettiğim hoş, ince ruhlu bir yazarımızdan böyle anlamlı ve güzel cümleler duymak beni çok mutlu ettiği gibi içimdeki yazma aşkını da körükledi. Saygılar ve sevgiler sizinle olsun hanımefendi hep neşe içinde kalın..
mermaid mermaid
İyi dilekleriniz bin misli olarak önce sizi bulsun . Teşekkür ederim .
bigkerry
yalancı bir ruh hastasına yalakalık yapan yazar. bana nude atıldığını ispatlarsan sözlüğü bırakıcam... mermaid sabah beri lawyerellaya telefondan mesaj atıyor beni kerry'e sattın diye. sen gelmiş sözlüğün admini ve modu ile haberleşmeden konu hakkında entry giriyorsun.

ispatlayamazsan sen gidiceksin sözlükten.

edit: mermaid dildonun hesabını ödünç aldığını söyledi. bu hesabında sözlükten banlanması gerekiyor.
dodisi gelene dildo
Arkadaşlar dün çok fazla vakit ayıramadım bugün açıklayayım sorularınızı
1. Ben kimsenin ne fakesiyim ne de maşası Mermaid adlı şahısla bir süredir konuşuyoruz dün malum olaylardan dolayı bana rica edip paylaşmamı istedi zaten sonra da kendisi silmemi istedi binevi rica üzerine yazdığım paylaştığım şeyler.
2. Ben kimsede hesap ödünç vermedim dilediğiniz şekilde kontrol edebilirsiniz isterseniz ip kontrolü yapın benim gayet içim rahat
3. Kimseyle bir sorunum yok kimseye de yalakalık yapma peşinde değilim.
Başka ne sormak isterseniz bana sorabilirsiniz bekliyorum son olarak gerçekten benim hesabımın silinmesi önemli değil sizin hesabınızı keyfen uçurdum diyin hay hay derim ama böyle fake, hesabını başkasına vermiş gibi ithamlarla gelip kanıtlayamayıp hesabı silerseniz tüm sözlüğe yanlış tanınıp bir iftiraya kurban gitmiş olurum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol