2. cinsel sözlük buluşması

bigkerry
istanbulda açık havada çimlere yayılmalı bir şeklinde yapılması muhtemen sözlük buluşması.

ilki için;
(bkz: #51666)
(bkz: #60465)
adminimizin entrysi
(bkz: #38175)

edit: gelmek isteyenler fazla oluşu zirvenin zamanını öne çekmeyi gerektirir gibi. park ve çimler için alan belli admin ile tarihi kesinleştirdiğimizde ayrıntıları buraya yazacağım. maçka parkı 2. alternatif gibi şu an.
mermaid
Birincisini geçen yıl bir kişiyle yaptım. O mersindeydi ben istanbulda. ilk mülakatı için aktarmalı uçuş yaparken sabiha gökçen havalimanın da karşılaştık. Havalimanın da diğer uçağı için uğurladım sadece kendisini . İkincisini ise ankara da buluştuk. 3 gün boyunca beraber geçirdik kendisini askere uğurladım. 18 günlük bedelli askerlik sırasında sınav için izin aldı istanbula yanıma uğradı . Sonra askerlik bitince yine istanbula uğradı. Baktım yolda heder olacak bu kez ben mersine gittim. 2 ay beraber mersinde kaldık sonra beraber istanbula geri döndük istanbul ' da 8 ay kaldık. 3 ay evvel ayrıldık ikimizde geri mersine döndük artık ayrı evlerdeyiz. Mersin ' de bir kez 5 dakikalık park ' ta buluştuk. O günden sonra hiç görmedim .

İkinci buluşma umarım bir parti olur.
cesurca yaladim leopari
uygun pozisyon ve şartlar olması halinde gelebilirim. burada cinsellik temalı geyik falan yapıyoruz da gerçeği elbet farklı olur. entelektüel eksenli iyi muhabbet döner bence.
lorem ipsum
gerekirse kamp sandalyemi de alıp severek katılacağım zirve olur. 2 bira bana yeter. maçka parkı evime yakın ama başka parklar da olur. uygun zemin olması halinde gündemden sanata, sinemaya, geziye konudan konuya atlayabilirim.
lorem ipsum
Motorla gelirsem ve uygun kozmik çakışmalar gerçekleşirse şanslı bir kişiyi bir yerlere bırakabilirim. Aynı anda bir sürü kişi birden talip olmasın ama, sonra zor durumda kalırım.
dodisi gelene dildo
Üzülmeyin bir şanslı kişiyi de ben motorumla buluşmaya götürebilirim.
Not:Arkamdaki şanslı kurayla belirlenecektir. Kimseye torpil ve tolerans yok.
nicktirgit
1. sözlük buluşmasında 43 erkek saydık. sonuç olarak zirve'ye çıkamadık. bu nedenle 2. sözlük buluşması yapmaya karar verdik. zirve'ye çıkabilir miyiz diye soranları görüyorum. buluşulacak yer'de tuvalet var. bolca nükseden kadın beklentisini orada hafifletebileceksiniz.
51 adet sap beklentimizi boşa çıkartmayınız.
saygılarımla
2. sözlük buluşma izleyicisi
tanım; izleyici olarak katılmak istediğim buluşmadır.
3
bigkerry bigkerry
1. sözlükbuluşması 4 kişi ile yapıldı lütfen insanların hevesini kaçıracak kara propagandalar yapmayınız sayın nicktirgit bey .d.d.d
nicktirgit nicktirgit
yapmam bigkerry bey:))
bigkerry bigkerry
adminin de entrysi var. bakabilirsin .d.d

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol