insan sevdiğine oral seks yaptırır mı

mermaid
Biri vardı evvelden ; bana aşk tanrıçam derdi.şakalaşmak için sakso kelimesini ağzıma alsam beni terslerdi. Bu kelime tanrıçama hiç yakışmıyor derdi; benden hiç oral seks talep etmediği gibi yapılmasına karşıydı normalde oral sever mi? sevmiyor mu ?bilmiyorum bana isminden bahsetmenin bile yakışmadığını söyler ve Senin yerin göğsümün sol yanı sen göğsüme yaslan ve öylece kal derdi.

Tanım; zevkinden çok sevdiğine düşkün erkek

Edit : köprüyü çoktan geçmiştik

8
malina malina
Oral sevmeyen erkek yoktur. Sevmediğini söyleyebilir. Çünkü hayatında o hazzı hiç yasamamıştır.
Hele ki kadınin kendisine oral seks yapılmasını istememesi patolojik bir durumdur. (Hiç yaptirmamistir, les gibi biri yapmıştır, zorla yapmıştır vs vs).
Birini çok seveceksiniz tanricam diyecek kadar. Sonra da yasayabilecegi en büyük hazdan mahrum biracaksiniz. Zerre mantıklı değil. Belki bir takım dogmalar, din, töre vs olabilir bu sacmaligin nedeni. Yada afedersin "biri" dediğin beyefendi oral seksi ( ağzına vermek, sakso çektirmek olarak anlayacak kadar sigdir.)
Bence sen konuyu adamı bir daha düşün, değerlendir.
mermaid mermaid
Ben zaten sevmiyorum oral yani mahrum kaldığım bir durum yok bu 1.
2. Biz zaten artık beraber değiliz değerlendirilecek bir tarafi olmamakla birlikte senden kat ve kat kaliteli bir adamdı. Hatta tanıdığım insanların içinde en kalitelisi olacak kadar iyi idi.
3. Patalojik bir bozukluğu yoktu.
4. Bu kişi deist biriydi dinlere inanmıyordu.
5. Oral seks deneyimi olduğunu bana söylemişti .ve bakir biri değildi.
malina malina
1. Sen oral seks i sevmiyormussun. Ne diyeyim. Değişik bir durum deyip geçelim uğraşamam.
2. Sizin beraber olmadığınız entry den belli. En azından ortalama bir zekaya sahibim anladık onu.
Birini degerlendirmek için hala hayatında olmasına gerek yok. Yasadiklarina, geçmişine bakıp geleceğe yön verirsin, vermelisin. Yoksa bu kadar acıyı mutluluğu bedavaya yasamiyoruz değil mi?
Yasadiklarimdan öğrendiğim bir şey var.. Ü.Y.O.
Değerlendirmede kastım bu. Yoksa hayatında olmayan bir adam için prensim desen ne, yada ....
3. İyiymiş saglikliymis. Ne güzel pandemi vs allah korusun.
4. Deist ateist komünist sosyalist vs olması yada öyle olduğunu söylemesi sence hayatında doğma vslerin olmaması için yeterli mi?
5. Aferin ona maşallah tecrubeli imiş.
6. Hiç tanımadığın biri için (benim icin) "senden kat kat kaliteli bir adamdı demek dogrumu? Bir daha düşünmek ister misin?
Senin eski arkadaşına ilişkine vs kalitesiz dediğimi/dusundugumu yazdiklarimin neresinden çıkardın?gercekten merak ettim.
mermaid mermaid
Seni entrylerinden tanıyorum ve dediğim kişide ekşide yazarlık yapıyor ikinizin entrysini kıyaslasam kim kaliteli yine belli .ve bu sadece senin için geçerli degil ister gercek hayatta olsun ister sanalda ben onun kadar mükemmel bir insan tanımadım. Yani ben ondan daha iyiyimdir diye bana duyar kasmana gerek yok benim algılarıma göre o iyi, senin algılarına göre sen iyisin, kendini iyi görene megolaman diyorlar ayrıca. Sende onu hiç tanimadan hakkında yazdığın yorum hoşuma gitmedi ayrıca .
mermaid mermaid
Deistim diyip geçmiyor hicbir dogma vs hayatında hic yeri yok ben rastlamadım çokda medeni çağdaş birisi .

Oral seks yapmayı bir çok kadın sevmez bu hic değişik bir durum değil
mermaid mermaid
birini degerlendirmek için hala hayatında olmasına gerek yok buna kesinlikle katılıyorum onunla ve değerlendiriyorum onunla yaşadığım hiçbirşey için pişman değilim. Hayatımda beni hiç pişmanlığa sürüklemeden hayatımdan çıkan tek kişi.
malina malina
Umarım hayatın boyunca hiç pişman olmazsın. Yaptıklarının arkasında durmak, sımsıkı yaşamak gerçekten hoş. Ne demiş şair.... Çünkü acılarda sevinçler gibi olgunlastirir insanı.. acı tatlı her neyse bilerek inanarak belki de inadına yaşamak bazı şeyleri.. sonra geriye dönüp bakınca tatlı bir gülümseme sarkidaki gibi.. doğru yasadiginin sımsıkı bilincinde..
Ha bu arada; kadınların cogunun oral seksi sevmesi cumlesinden kastım; erkeğin kadına oral seks yapmasindan haz alması idi. 😀
malina malina
Başlık neymiş ben ne yazıyorum buraya tee allahım
lorem ipsum
zorla yaptıramaz. ama tatlı dille konuşarak, istediğini söyleyerek, biraz da teşvik ederek en azından denemesine vesile olabilir. ondan sonra ne olacağı varsa olur zaten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol