body building

peki karicigim
kişisel tecrübelerimden yola çıkarak müdavimlerinin ekseriyetinin amsalak olduğunu söyleyebilirim. içlerinde elbet karı kız düşürme maksatlı yapmayanları da vardır ama benim kendi çevremden tanıdıklarımın %100'ü amsalak.
bigkerry
eleştirenlerin hepsinin süzme beyinsiz olduğunu şekil a örnekle kanıtılıyoruz. sen kimsin ki senin kişisel tecrübelerinden yola çıkıcaz kaç yaşındasın kaç farklı ortamda kaç farklı kişiyle tanıştın samimiyet kurdun da kişisel tecrübelerini aktarma ayağına hakaret ediyorsun gerzek.
peki karicigim
bir istatistikin doğruluk oranını gösteren faktörlerden bir tanesi örneklem sayısıdır.
şimdi donelerimizi sayalım.
*burak 1: muhafazakar bir çevreden gelen, istisnasız her gece omegle, zello, chat rolette'de takılan bir arkadaş. tinder'da herkesi sağa kaydırıp eşleşme bulamamışlığı var.
*burak 2: karı kız kesmek için et ete eğitim isteyen tayfadan.
*behlül: bu arkadaş konuşma esnasında uzaklara dalıyor. sadece gözleriyle soymuyor, aynı zamanda katatoniye giriyor.
*rahmi: gerçekten pırlanta gibi çocuk. tam evlenilecek insan. ama karşı cinsten ilgi görmek için yaptığı çok açık.
*mustafa: bu arkadaş çocukluğunda bile trammesilerle chatleşir, karı kız ortamım olsun diye kendini paralardı. 20 yıl oldu, hala değişmemiş.
*sultan: ya da benim tabirimle slutan. zaten gördüğüm, bakmamak için başka tarafa döndüğüm kızları off karıya bak diye gösteren biri. aynı zamanda ev arkadaşım. et ete eğitim isteyen tayfadan. karantina boyunca okulun açılması için hatimler indirdi. voleybol pynayan kızın poposunu fotoğraflayan, sınıftaki kızları instagram'dan stalklayan, sevgilisi varken başka kızlarla da takılmaya çalışan, geceleri eskortlarla fotoğraflaşan, hoşlandığı kızlarla kesişebilmek için almadığı, kaldığı, ya da geçemeyeceği derslere giren bir tip. karikatür gibi biri.
*sezer: tüy siklet. hayatımda gördüğüm en adi, üçkağıtçı adamdır. 3 yıl boyunca ev arkadaşlığımı yapmıştır. kız kesebilmek için yürüdüğü yolu uzatan bir manyaktır. herif ağzını açtığında yüzüm kızarıyor. kendisi adına ben utanıyorum.

göründüğü üzere benim istatistiklerim hatasız. yarası olmayan neden gocunur onu da anlayamıyorum.
bigkerry
senin istatistiklerin kimsenin umrun da değil. sen bu konuda anket çalışmaları yapan istatistik kurumu değilsin. çevrende o adamların olması seninde akıl yönündne onlardan farklı olmadığını ispatlar. bunu body building(vücut geliştirme ile ilgili değil) senin olduğun coğrafya ile ilgisi var. sen ve senin gibilerin bulunduğu bir coğrafya...

ben de vücut geliştirme yapıyorum ve söylediklerinin hepsi dolaylı yoldan bana da hakaret...

benim çevremde bir ton insan var bu sporu yapan. bunlar avukat pilot mali müşavir mühendisten... işi gücü mesleği bu spor olan olan insana kadar ve şu an anlıyorum ki hepsi senden daha akıllı. yara gonuçması ile de; süpersin alkışlıyorum seni mükkemmel bir tezle haklı çıktın.

bak burdan benden de bir istatistlik çıkar.

kendi üç kuruşluk tecrübesi ile insanları genelleyen insanlar net geri zekalıdır.
cinsel sözlükte peki karıcım diye bir yazar; kendi üç kuruşluk tecrübesi ile insanları genelleyen insanlar net geri zekalı olduğunu insanlara ispatlamaya çalışıyor. ama cinsel sözlükte popülasyon az olduğunu için sesini herkese duyuramıyor. arkadaşa yardımcı olalım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol