gececi yazarlar

mermaid
Birde benim gibi uyumayı unutan yazarlar vardır. Uyku haram oldu bana . yatıyorum ama uyuyamıyorum . kış sezonuna girince tam tersi oluyorum yataktan kalkamıyorum. 15 saat uyusam anca yetiyor yazın bu 3 saate iniyor .

sexreter
biyolojik saatim her zaman 9 civarı alarmını harekete geçirir ve "uyan artık." der. en az 3, en fazla 8 saatlik uykunun yettiği şu zamanlarda geceyi biraz kendim için olan özel şeylerde kullanıyorum.

gececi yazar olmanın tek bir kusuru var benim için. o da hipermetrop + miyop olmam, bunun aksinde bir durum yok. misal, tuvalete gitmek için kalktığım zaman gecenin getirdikleriyle birlikte sağıma soluma çarpma eylemini çok fazla gerçekleştiriyorum. sonra bacağımda bir morluk görünce "acaba ne oldu da morardı?" demiyorum, alıştım çünkü. ayrıca şarj aletimi nereye nasıl takacağımı da anlayamıyorum.

t: sözlükte gece aktif olan yazarlar.
master zeus
Normal şartlarda oldukça düzenli bir uyku halim var. Ancak yazın getirdiği sivrisinekten çok daha cani ve minik bir hayvan sonucu uyuyamıyorum. Gözle görülemeyen yakarca denilen hayvanlar.... küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi. Mecburen buralardayız.
dodisi gelene dildo
Ben yazın lanet olası Antalya sıcağı yüzünden istesem de erken uyuyamıyorum. Klima açıp uyumayı da sevmiyorum ne zaman ki pencereden tatlı tatlı esmeye başlar o zaman bana uyku yolları görünür.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol