anal seks acıtır mı

peki karicigim
anlayamadığım durumsal. normalde acıtmaması lazım. bende bir mabad var, çok afedersiniz kol bile girebilir. hiç yapmadım ama bu acı çekme olaylarına da anlam veremiyorum. aydınlatacak olan varsa dinlerim.
2
mermaid mermaid
Balık sepetlerini bilir misin hani içine baliği tuzağa çekmek için yiyecek koyup suya atarlar. Balıklar tünel gibi yerden çok rahatça girip sepetin içindeki yiyeceğe ulaşırlar ama geri çikmak isteyince çıkış daha dar ve dikenlidir canları yanar ve balıklar içerde esir kalir . ayni hesap burda bağırsaktan çikan dışkı makati pek zorlamazken içeri girecek herhangi cisim o canı çok yakar. Bağırsaklarda mukus adı verilen bu sıvılar kayganlaştırıcı etkisiyle de dışkının atılımini kolaylaştirir. Tersine bir giriş balık sepetininin içindeki tünel gibidir. Honi şeklinde yani . honiden bol yerden içeriye girmek kolaydik dikenlerle çevrili dar yerinden çıkmaya çalışmak çok zor .
mermaid mermaid
insan makatını bu balik sepetindeki geçitin honi şeklinde olduğu içindir. Makat ağzı dar ve rektum bağirsagina dogru geniş bir honi ve sistemi dışardan cisim almak için değil içerden atık çikmasi için yaratilmiş
malina
Ez cümle? Anal seks yaptın mi? Evet yada Hayır. Acitti mi? Evet yada Hayır. Ha bilemedin birde zevk aldın mı? Evet yada Hayır. Çok sey yazmışsın bir şey anlamadık.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol