cinsel sözlükten aşık olmak

mermaid
Meğer en büyük günahlardan biriymiş. Aşık olduğum günden tut bugünüme kadar başıma gelmeyen bahtsızlık kalmadı . artık çöle gitsem kutup ayısı denk gelecek diye tırsıyorum. Bir sürü kayıbım oldu ve iyice yolun sonuna yaklaştım. Bir aşk yüzünden bütün hayatımı altüst ettim. Herkesi kaybettim, kimsesiz ve yapayalnız kaldım . bir tek çocuklarım benimle . onları bile kaybetme eşiğindeyim bu benim için yolun sonu demek . bu eşikten ya zararsız dönerim ya da artık bir hiçim . daha da kötüsü bütün yaşadıklarım cinsel sözlükten aşık olduğum kişi uğruna değmezdi.

Sonuna kadar nefretimi hak eden bu kişiden çok garip şekilde nefret bile etmiyorum. Yoksaymaya çalışıyorum . onunla birlikte gelen sorunlar peşimi bırakmamışken mümkün olmuyor. Hiç kimse hayatımı bu denli altüst edememişti . ben kendime kızgınım bütün bunlara ben izin verdim . kimseye kızgınlik duyamiyorum sadece kendime kızıyorum belkide bu yüzden nefret etmiyorum.

Hicbir inancı olmayan ben hurafe batıl bulduğum büyüye bile inanmama ramak kaldı . hayatimın bütün ilkleri bir yıldır buluyor. Bütün çaresizlikler sarmış etrafımı ve ben çocuklarimla beraber bu çaresizlikler çemberinin içindeyim. Her gün yeni bir sorun ilave hiç eksik olmuyor. Birdenbire hayatım bu çembere girdiyse büyüde var olmalı sanırım diyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol