alınan en güzel hediye

lawyerella
Hediye alma noktasında genel olarak talihsiz biri oldum. Beni tanımadıklarını düşündüm genelde dostlarımın. Veyahut kendimi anlatmaktan ziyade iyi bir dinleyici olduğum için. Parayla satın almaktan öteye geçmeli bence verdiğin hediye. Kalbimi çok iyi bilen, gözlerimle dahi konuştuğum kişidendi aldığım en güzel hediye ;(ailemin hediyeleri hariç onlar her zaman en kıymetlisi) Ay-yıldızlı bilekliğim idi. Bir ömür bileğimde olacak. Ayni kişiden Polaroid fotoğraf makinesi ve pikap hediye almıştım. Bir kedi evlat edinmiş gibi hissediyorum, o kadar kıymetli ❤️
mermaid
Sonradan maviye boyanmış beyaz bir gül idi.
Ankara sokaklarinda gülü koklamak isteyince boyası
Burnuma yüzüme bulaşıp beni palyaçoya çevirip eğlendirmişti. Orjinal olsa o kadar eğlenceli olmazdi iyi ki maviye boyanmışti.
harbibarbi
Gastenin dağıttığı tatlı tariflerini verip Al öğren birgün bana yaparsın demişti. Hala saklarım. Şimdi başkasının tatlısını zıkkımlanıyor.
mermaid
Sonradan maviye boyanmış beyaz bir gül idi. Ankara sokaklarinda gülü koklamak isteyince boyası Burnuma yüzüme bulaşıp beni palyaçoya çevirip eğlendirmişti. Orjinal olsa o kadar eğlenceli olmazdi iyi ki maviye boyanmışti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol