cinsel sözlükte yorum beğenme seçeneği olmaması

mermaid
Bir çok enrty 'nin altında entry 'nin kendisinden güzel yorumlar olduğu halde ; o yorumları beğenme seçeneği malesef yok .

(bkz: boynuz kulağı geçer) diyerek; boynuzun hakkı; nerede diye soruyorum; buradan yetkililere.
4
malina malina
Yorumun altına sen B yaz ben anlarım.
Admin de biraz kızlarla falan takılsın. Tek isi sizmisiniz
mermaid mermaid
Moderatörler isterse video foto atıyor ve yanıt verme secenegı ve beğenme yanında eksileme seceneğide isteyip talep ettik talebi kabul edip etmemekte adminin bilecegi iş b yazmak ayrıca çok vasat
mermaid mermaid
Bu sözlükte bir elin parmaklari kadar kız var admin hangisine takılacak kusura bakmayın malina bey bunlar sizin hezeyanınız. Admin bey ilgilenecektir. Merak etmeyin siz.
malina malina
Burda değil yaw. Admin de nefes falan alan canlı. Dışarda da bir hayatı var.
ilhampipisi
Eklenebilecek güzel bir özellik. Umarım bunda da yazarlar entrilere verilen oylar gibi 'ceplerinden çıkıyormuşçasına' az verme cimriliğini yapmazlar. Beğendiğiniz ya da beğenmediğibiz entrileri oylayın ki yazarlar bunlardan geri dönütü alabilsin. Ayrıca bunu yaptığınız zaman kimse karizmanızın çizildiğini düşünmüyor yani bildiğim kadarıyla, tamam bir kaç kişi düşünüyor olabilir ama siz yinede utanmayın.
jale
Yoruma yanıt seçeneği de olmalı ve Hem yorum beğenme seçeneği olmalı hemde yorumlara foto veya video gibi özellikler eklenmeli .

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol