pia123

peki karicigim
nick altının neden hala açılmadığına anlam veremediğim über yazar. oysa çoktan açılmış olması gerekiyordu. ayrıca evliymiş. ağına düşürmek isteyenler çoktan treni kaçırdı.
ilhampipisi
Orta Dünya'da gondolin şehrindeki( yunanlar Ondolinde de der ama şarkıda geçtiği gibi 'now it's gondolin, not Ondolindë) en büyük cami olan aga sophie da imamlık yapmış yazar. Sonra insanlar sapıtıp kuralları çiğneyince şehirle beraber cami de morgoth tarafından talan edilince kendisi emekliye ayrılmıştır. Günümüzde hala hafta sonları oturduğu sallanan sandalyeden uzaklara war of wreth savaşı sonrası sular altında kalmış olan beleriand topraklarına bakıp hayıflanır.
1
pia123 pia123
aslında Zerdüşt misali, çıkıp mağramdan, gay tanrının peygamberliğini yapıyım diyordum. havvanın önce elmayı hüpletip sonra ademi suç ortağı ettiğini... tüm suçuda yılana attığını anlatırım diyordum. hasan mezarcı beye açılan davaları görünce vazgeçtim.
ilhampipisi
Cinsel sözlük gondor lobisinin kurucu üyelerinden. orklar ve kötülüğün yaratıklarıyla ilgili radikal düşüncelere sahip olmasından dolayı hak ettiği isim saruman olan yazardır. Kendisi düşünme şekli yüzünden lobiden bir karar çıkmadan önce danışılması gereken kimselerdendir.
1
pia123 pia123
orta dünyanın en eski canlısı sayın tom bombadil tarafından bu övgüye mazhar olmak. çok yüceltici. daim olun efendim. türküleriniz çağları aydınlatsın
mermaid
Kitap çıkartsa okuyacağım yazar. Belki çıkartmıştır bilemiyorum. Cinsel sözlûğün en beyefendi adamı ,(yazar: pia123) abimiz çok dürüst ve çok sadık bir adam olduğu için eşide çok şanslı . kendisi ile sohbetten sonra kendinizi psikoterapistten çıkmış gibi hissedersiniz. Kitabı yoksa bence kendisi kişisel gelişim kitabı yazmalı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol