mermaid

0 /
ilhampipisi
Bir kaç gündür aramızda olmasına rağmen bana oldukça tanıdık gelen yazar. Bol bol giri girmesinin yanı sıra İlginç bir biçimde (yazar: hauptmann)'ın başlıklarını büyük bir azimle dolduran yazardır ayrıca. Kendisine aramıza hoş geldin diyor ve sıradaki şarkıyı ona armağan ediyorum.(bkz: swh)

Edi büdü: ayrıca çok cana yakın hoş sohpet bir yazardır. İroni kısmı hariç ama (bkz: swh)
1
mermaid mermaid
Hoşbuldum ilhami kahkaha sesli şarkınız ise tam benlik. Benim ilhami olmadığımdan eminseniz beni tanimadiğınızdan da emin olabilirsiniz.

(swh) . Efendim sizle ; sohbetin her kelimesi satrançin her can alıcı hamlesi gibiydi.
mermaid
Karısı , Amphitrite'yi zeus ile yatakta basan, "poseidon " boynuzun acısını, karısıyla yatan zeus' dan almaya karar verir. O sıralarda zeus' un karısı (bkz: hera ) yeni doğum yapmıştır. Denizlerin hakimi , poseidon zeus ile (bkz: hera)nın yenidoğan kızını, belden yukarısını insan ; belden aşağısını balık, olan bir yaratığa çevirir.ve denizin dibine, sürgün eder. böylece karısını baştan çıkaran zeus'dan intimını alır. poseidon' un çevirdiği; bu yeni yaratığın ismi ;(bkz: mermaid) ve mermaid şuanda; Poseidon ve Amphitrite ile birlikte deniz dibindeki görkemli bir sarayda yaşar ve güzeller güzeli afrodit'in ; güzellikte tek rakibidir. Annesi, (bkz: hera ) ile aynı sözlüktedir. Ama annesini hiç görmemiştir .
mermaid
Nickini burcundan esinlenmiş yazar şeyşiyim ben. Mermaid deniz kızı demek ama balık burcuna sahiplerde kendini denize ait hisseder genelde benim gibi. 20.02.1992 doğumlu balık burcu bir kadınım
Astroloji bilimine hurafe diyen ben, bu hurafenin bütün özelliklerini taşımaktayım. Kendimi karaya değil denize ait hissediyorum. Çünkü karada bir sınır vardır her yolun bir bitişi muhakkak vardır .denizde ise sınır yok .
Benim karekterimde böyle işte denizler gibi sınırsız . benim hiç sınırim yoktur. Her konulan sınırı muhakkak aşarım.

Tanıdığım tek kural tanımış olduğum bütün kuralların yasaklarını kendime yasaklamak. Bir duruş çizgim yok,
korkum yok .
Bu entrymin sonuna birde fotoğrafımi koyarak sizlere sınır tanimadığımı ispatlamış olacağım şimdi

Not: Bu cesaretim aramızdan bazı yazarları kızdıracaktır
Ama sorun yok kimisine kızmak çok yakışıyor.

Not: buradaki fotoğraf zaman icinde kendini imha etmiştir.

mermaid

karısı , amphitrite'yi zeus ile yatakta basan, "poseidon " boynuzun acısını, karısıyla yatan zeus' dan almaya karar verir. o sıralarda zeus' un karısı (bkz:hera ) yeni doğum yapmıştır. denizlerin hakimi , poseidon zeus ile (bkz:hera)nın yenidoğan kızını, belden yukarısını insan ; belden aşağısını balık, olan bir yaratığa çevirir.ve denizin dibine, sürgün eder. böylece karısını baştan çıkaran zeus'dan intimını alır. poseidon' un çevirdiği; bu yeni yaratığın ismi ;(bkz:mermaid) ve mermaid şuanda; poseidon ve amphitrite ile birlikte deniz dibindeki görkemli bir sarayda yaşar ve güzeller güzeli afrodit'in ; güzellikte tek rakibidir. annesi, (bkz:hera ) ile aynı sözlüktedir. ama annesini hiç görmemiştir .
dolores
3 gündür ortalarda görünmeyen yazar. Sözlükten evlendiği eski kocasıyla barışıp sözlüğü terk ettiği düşüncesindeyim.
2
cobalak cobalak
Amaç hasıl oldu ise,en güsel bişiy
mermaid mermaid
Barışmam için öncelikle küs olmam gerekirdi. Ben kimseye küs değilim. Sadece artık biz diye birşey yok çünkü biz ayrı dünyaların ayrı insanlarız. Asla birlikte olamayız. Çünkü ben ve o çok farklı kişileriz.
mermaid
Yokluğumun belli olmasına çok şaşırdım :) (yazar: dolares)Kimseyle barışmadım. :) Bu hafta sadece çok yoğundum o yüzden pek online olamadım. sözlük terk edilmedi burdayım .
mermaid
Ben bütün denizlerin bütün okyanusların tek kızıyım
Denizler okyanuslar benim annem
Cinsimin yoktur hiç erkeği

Siz hiç efsanelerde deniz erkeğini duydunuz mu
Çift olmadan eşsiz yalnız yaratılmıştır mermaid .
Yalnızlık yaratılışında var belki bu yüzden uyumsuzum ve balık burcuyum
Bu yüzden yalnız yaşamak kaderim ve yalnız öleceğim
Benim uyum ortamım denizler ve okyanuslar
Kara insanları ile belki bu yüzden uyumsuzum
Uyumsuz olduğumdan bihaber şekilde ;
Koskoca denizlerde yalnızlıktan sıkılıp karaya geldim.
İki alem arasında yaratılmayan ruh eşini arar dururum
İster kara, ister deniz ,
Yer değiştirsende alınyazısı değişmezmiş meğer;
Ben mermaid ve yalnızlık benim değişmez kaderim.





4
mars mars
benim ortamım okyoonooslar taaam mı?
mermaid mermaid
Yorum artılama veya eksileme seçeneği olsaydı keşke o vakit şüphesiz benden eksiyi yerdin kardeşim
mars mars
Okyanus yerine okyonus yazmışsınız da typo muhtemelen, komik geldi o tonlamaya çevirince giriniz.
mermaid mermaid
Bence bir daha okuyun uykusuzluktan gözleriniz yanlış görmüş
kadin duskunu
Ruh hastası, işsiz.
1
mermaid mermaid
İşsiz olduğum kesin ruh hastası olduğum tartışılır dd. Senin hatrın için bir psikiyatrise başvurabilirim. Teşhişin doğru çikarsa sana burdan bir plaket verilmesini arz edeceğim.
dodisi gelene dildo
Sözlüğün en tatlı en kültürlü en naif yazarlarından birisidir. Adeta çölde vaha, bataklıkta açan lotus çiçeğe... Sözlüğün bize en büyük kazancısınız hep var olun, çizginizi hiç bozmayın. sizin varlığınız bize bir ışık oluyor
💐🌸🌼
1
mermaid mermaid
Teveccühünüz. Entrylerini ilgiyle takip ettiğim sizin takdirinizi almak benim için büyük onur.
mermaid

İsmini vermeyeceğim sözlük admini tarafından denilen şey . Sen silsende entryleri geri getiririm. Yazardaşlar istediginiz kadar bana atilan iftiraya inanip karalayabilirsiniz lütfen sildiğim 600 enty geri getirilmesin sizden tek bu konuda destek bekliyorum bana inanmayıp yönetime inanip suçlayin ama kisinin silinen entrysi geri getirilmesin.
mermaid
Seve seve banlanmayı bekleyen yazar bu kadar ithama dayanamadı entrylerimi sildim. Silinmesini istemedikleri halde sildim.
bigkerry
ave'ye; 'seni lawyerella ya söylerim hesabını bana ver' diyerek... ave'nin hesabını alıp nickini değiştirip herkese penis fotosu attığını kendi ağzı ile söylemiş. ben şüphelendiğimi lawyerellaya söylediğimde; lawyerella da zaten kendisi yaptı bana söyledi intikam aldı ave'den... dedi. bu sabah ave'tekrar çaylak olarak sözlüğe giriş yapınca. onu hemen banlayın ben ondan rahatsız oluyorum gibi şeyler söyledi. ben de iyice şüphelendim konunun üstüne gittim. yapılan konuşmalarda edilen itiraflar sayesinde konu belli olmuştur.

olayın özeti budur.

sözlükte kimseyi karalamadığım gibi o penis fotoları yüzünden sözlükten gitmek isteyenler oldu. bu bir taciz vakasıdır bu konuyu ortaya çıkartmak sözlük yönetiminin görevidir. görevimizi yaptık.
dolores
Olayları hiç bitmeyen yazarımız olarak tarihe geçecektir. 10 farklı çeşit hesap bilmem farklı kişiler neler neler. Kim kimmiş ne olmuş bi bok anlamadım. Bu işi çözerse adminler çözer, ama bu kadar olay niye? Olaylı hayatlarınız yordu beni.
Sigmund Freud
dünkü ban yiyen sapık kendisi değildir ama bu geçmişte çoklu hesaplardan çoklu kişilik bozukluğu' teşhisine yakışır biri olduğu gerçeğini de değiştirmez
2
bigkerry bigkerry
kendisi olduğunu itiraf etmiş farz oldu SS varsa silinmemişse buraya gelecek.
bigkerry bigkerry
ispatı buraya atarsam seni dava ederim diyor özelden. bu bile suçlu olduğunun ispatı değil midir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol