kız çocuklarını okutmanın gereksiz olması

okuryazar
Okumak istemeyeni zorla okutamazsın zaten onu geçtik.
Bizim derdimiz okumak isteyen kız çocuklarını engelleyen erkeksilerle.
the red pill
okutursan gidip daha üst level bir kocayla evleniyorlar..
aslında kızların okumasının amacı bir şey öğrenmek değil, daha üst level koca bulabilmek
dünya ekonomisinde çalışan kadın oranı %10 ise, hakkıyla çalışan kadın oranı %1 bile değildir..
okumasalar da olur
veronika
Kadınlar sizin gibi erkeklere muhtaç olmamak için okumalıdır. Her kadın meslek edinmeli, kendi ayakları üzerinde durabilmeli ki sizin gibi zihniyetlerden kendini korusun. İğrençsiniz.
haymatlos
kadın dediğin ayakta durmalı.

karıştırılan şey şu. Erkekler kadınlardan itaat bekliyor. Ne olursa olsun kesin bir itaat. Kadınlarda da ilginç bir şekilde feminenliğin aşırılığı var eşit şartlar oluştuğunda. Ya da ben dengim kavgası.

Sorun şu: sen zaten denksin aldığın nevesle. ve sorun şu, sırf kendini göstereceğim diye bir erkek itaat beklemeli kendisine denk bireyden. O itaat saygıyla olur. çiftler ya da anne baba, ilişkide olunan karşı cinsler arasında mutlaka saygı olmalı. tek taraflı değil bütünüyle saygı.

Kadın sevişmek istemezse sevişmemeli, erkek dışarı çıkmak isterse çıkabilmeli, kadın dışarı çıkmak isterse çıkabilmeli, saygı ve sorumluluk duygusuyla.

Okumuş okumamış.. erkeklerin en çok korktuğu şey sanırım kızların kendilerine denk olması. Sonra da üzülüyoruz kızlar ömür boyu nafaka istiyee diye. napsın iş gücü olmayan kadın ömür boyu dayağına katlanıp kölen mi olsun. sırf bu sebep bile okumasına sebeptir..
cesurca yaladim leopari
zeki kadın sevmeyen tipler bu devirde daha bir ayyuka çıkar oldu. işin kötüsü aralarında medyatik tipler falan var ve o leş fikirlerinin daha çok insana servis edilmesi durumu gelişiyor. işine gelince 'kız çocuğu okuyup napcak' der, işine gelmeyince 'garımın a.ına gadın dohtur bahsın' der amk iki yüzlüsü. böyle tipleri görüp, duyup, izledikçe s.kerek öldüresim geliyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol