çift yumurta ikizleri

lorem ipsum
dahili olduğum grup. artık upuzun yılların verdiği hissiyatla birlikte, herkesin sorduğu o kaçınılmaz şeyi cevaplayayım: son derece normal bir his.

çocukluğu zevklidir. birçok çocukta olmayan oyun arkadaşı hazırda vardır. oyuncak sayısı doğal olarak iki katıdır ve sürekli başka şeylerle oynayabilirsin. ergenlikle birlikte ilk sosyal farklılıklar başlar. kavgalar, uzaklaşmalar görülebilir. lise, üniversite, iş derken sosyal çevreler kimilerinde kısmen, kimilerinde çokça (bizde öyle oldu en azından) değişir. bu dönüşüm illa ki karaktere, zevklere, sosyal yaşantıya da yansır. ama temel zevkler hep aynıdır. iki kişinin kitap severken türlerin ayrılması, iki kişinin çok müzik dinlerken farklı şeylere yönelmeleri gibi. tamamen zıt zevklerimiz de gelişti. en azından biz özetle böyle olduk.

ikizim adına yaptığım şeylerin bazıları: ehliyetini almak, eski iş yerine gidip kağıt imzalamak, okula gidip belge teslim etmek, bir kızla tanışmak. şimdi düşündüm de o benim için bunların yarısını bile yapmadı. kandırıldım!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol