iyi çocuk

okuryazar
İyi aile çocuğu.
Aile o kadar iyidir ki bu çocuğun üniversite bitene kadar hayatla ilgili küçük parmağını bile oynatmasına gerek kalmaz.
Sonra da şapa oturur.
Kadınların en son tercihidir.
Elektrik veremez ve sadece iyi olduğuyla kalır.
3
odin odin
Bunları yazınca kendinizi kleopatra felan mı zannediyorsunuz bana kalırsa iyi aile çocukları da sizin için ölüp bitmiyordur emin olabilirsiniz sız en son tercihiniz olarak açık kapı bıraksanızda onlar için tercih edilecek bir seçenek bile olusturmazsiniz dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan biride muhtemelen kötü aile çocukları tarafından hakettiğini bulacak ve tadımlık olarak kalacaktır
organick organick
Dedi iyi aile çocugu.
mermaid mermaid
Odin kendisi iyi çocuktur kendisi benim eski kocamdır. Ama ailesi için çok da iyi olduğunu söyleyemiyeceğim.kendisi o kadar iyidir ki ailesini iyi sanmakta ve etrafı taşlamaktadır. Okuryazar iyi çocuklara söz etmiyor iyi aile çocuklarına laf ediyor biraz sakin . Bu ne alınganlik senin ailen çok iyi ise beni istemediler diye kötüleyen kendindin . Ne şimdi bu toz kondurmamalar . Bu tutarsizlık sana hiç yakışmıyor canım. Unutma sen çok iyi bir çocuksun.
organick
Karşısında o.ç olup olmadığımızı sorgulamak durumunda kaldığımız 'biz neyiz' sorunsalı.
2
okuryazar okuryazar
Ve Sürekli suçluluk duygusu bsbxhsn
organick organick
Kesinlikle 😬
cesurca yaladim leopari
ikiye ayrılır; aktif iyi çocuk, pasif iyi çocuk. pasif iyi çocuğa badak da denir.

aktif iyi çocuk arkadaşlarıyla ve çevresiyle ilişkilerinde popülerliğe oynar. yeni geldiğinde efendi pozları keserken el altından piçlik yapmaktan da çekinmez. ama yaparsa bunu ölçülü yapar. muziplikle ciddiyet arasındaki çizgiyi korur. cinsel hayatı düzgündür, çoğunlukla güvenilirdir. biraz da tipi varsa dişiler birinci tercihtir.

pasif iyi çocuk ise yalnızdır. eğer varsa da kendi kalibresinde en fazla 2-3 arkadaşı vardır. genelde içe dönüktür. espri kabiliyeti gelişmemiş olduğu için, içinde bulunduğu ortamda sinerji yaratamaz, ilgi çekemez. sürekli kullanılmaya müsaittir. kız gruplarının hep en iyi arkadaşı olarak kalır. çekingen olduğu için duygularını tam olarak yansıtamaz. cinsel hayatı neredeyse yoktur. ikili ilişkilerde iyi niyetli ama zayıf ve iş bitiriciliği düşük profilli olduğundan dişiler tarafından tercih edilmez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol