seks sonrası sigarası

bigkerry
sigaraya hiç başlamadığım için deneyimlemediğim şey. seks sonrası gibi çay kahve bira içerken de tüketilen ve bütün insanların favorisi. istisnasız olarak; ben çay sigarayı sevmeyen, kahve sigarayı sevmeyeni bira sigarayı da sevmeyen seks sonrası sigarayı da sevmeyen bir sigara tiryakisi görmedim duymadım bilmiyorum... bence tamamiyle sigaraya boş bir anlam yükleme. arkadaşım sen zaten sigarayı her türlü seviyorsun. seks çok güel birşey olduğu için seksten sonra, şarap bağımlılığın olsa en çok seks sonrası şarabını severdin muhtemelen. çay bira ve kavhe yanında sigara tüketmişliğim de var. neyle içerseniz için ağzınızın tadını leşe çevirmekten başka hiç bir şey yapmıyor sigara.

seks sonrası sigara, o seksin devam etmesini engeller başka da bir halta yaramaz. o sigara içildikten sonra muhtemelen bir daha öpüşme yaşanmayacaktır. (bkz: swh)
sylvia plath
Normalde sigara kullanmam ama seks sonrası 1 dal içmek bana büyük keyif veriyor. Onun dışında çalışırken molalarda arkadaşlardan içmek için bir dal rica ettiydim zerre keyif almadım.sadece seks ile tüketilebilen bir nikotin
subzero
Seks sonrasında partnerimle birlikte aldığım o sigara keyfi başka hiç bir içimde gerçekleşmiyor.O derece bir leziz içimi var.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol