squirt hakkında

lazlo3
Selamlar saygı değer cinsel sözlük yazarcıkları,
Şu olay hakkında lütfen sadece bilgisi olan erkek, deneyimi olan kadın arkadaşlar olarak tartışalım efsaneleri değil.
Geliyorum olaya canlarım;
övünmek gibi olmasın ama bebeğim manitam ile seks hayatımız çok güzel ve hareketli performans olarak çok çok iyi :)
Yani saatlerce kesintisiz devam edip ben boşalmadan onunda üst üste boşaldığı olmadan asla bitmez. Ancak iki yıl kadar önce ayni ritimde ve çok hızlı git gel yaparken "paaat" diye bir ses çıktı ve kasılmalar eşliğinde su çıkmaya başladı ondan sonra hatunum diğer ilişkilerimizde git gel yaparken klitorisi ile oynayıp boşaldığı zaman boşaldıktan bir süre sonra bu olayı tekrar yaşamaya başladık yani her ilişkinin on sevişme hariç birleşme esnasından itibaren 30. Dakikasinda falan yine böyle bir patlama oluyor :) çok kontrol ettim asla idrar falan değil daha sonra denedik içindeyken çişini yapmasını falan içindeyken yapamıyor ama iş hararetlenince fışkırıyor tabi videolarda ki gibi iki üç metre uzağa değil ve o esnada çok zevk aldığını söylüyor kontrollerime göre bu çiş değilse nedir bilenler aydinlatabilir mi? İnternette ki bilgilere göre squirt porno efsanesi deniliyor.
goethe
Bugüne kadar iki farklı kadında bunu tecrübe ettim. İlki sadece bir defa olmuştu. Ama diğerinde neredeyse her defasında oluyor. Ve defalarca, belki ilişkinin başından sonuna 15-20 defa olduğuna bizzat şahidim. Arzulu kadınlarda olduğuna eminim. Ve birden olmadığını da söyleyebilirim. İlişki sırasında makul bir süre geçtikten sonra fışkırma gerçekleşiyor. Fizyolojik bir şey olduğunu, nispeten az sayıda kadında bu olayın gerçekleştiğini düşünüyorum. Ama “hayır, squirt denen şey yoktur” diyenler kesinlikle yanılıyorlar. Böyle bir olay doğada var.
dormammu
Yahu birader her gün am üstünde ceviz kıran birisiysen iddia ettiğin gibi bırak fışkırtma olayı da eksik kalsın.


Dememe neden olan durum.

Senin olay am bulmuş fışkıranını arıyor gibi olmuş biraz, ha bir de kesin yaşanmıştır bu.
cobalak
fışkıran sıvı idrardır,bu beceriye sahip kadınlarda ( kadınlarda diyorum evet olayı gerçekleştiren kadındır,erkek sadece provake edebilir,beceriye sahip kadınlarda diyorum evet her kadın beceremez,kalçalarında gamzesi olan kadınların bu işi daha kolay becerebildiklerine dair veriler vardır),mesane boşaltıldıktan hemen sonra yapılan cinsel ilişki esnasında yeniden mesaneye idrar doluşu olduğu tıbbi görüntüleme yöntemleri (usg) ile tespit edilmiştir,denk geldik mi? hayır,benimki teorik ama bilimsel veriye dayalı bilgilendirmedir.
lazlo3
Aslında kanımca sadece kadında bitmiyor olay eğer yarım saatten sonra oluyorsa yani başka bir erkek 15 dakika yapsa biraz mümkün değil gibi... Ayrıca idrar mı diye çok kontrol ettim bende öyle olduğunu düşünüyorum ancak değişik bir sıvı türü şeffaf kokusuz ve yağlı gibi daha önce sırf denemek için hiç su içmeden bütün gün çişini yaptıktan sonra yine denedik sıvı ayni ölçüde ayni şekilde çıktı muhtemelen orada gerçekleşen olaylar neticesinde idrar torbasında birikim oluşuyor anlık olarak normal idrardan farklı bir şekilde oluşup dışarı çıkıyor
1
cobalak cobalak
bakınız bir alttaki entry,evet idrardır,o anda ilişki boyunca mesaneye dolar,hızlı üretildiği için yoğunluğunın düşük olması (şeffaf)normaldir,yağlı gibi olmasının sebebi skene bezlerinden gelen boşalma sıvısı ıle karışması sonucudur
peki karicigim
(bkz: sevişirken çişi gelen kız)
büyük penis sahibi olmanızı ya da cock sleeve kullanmanızı gerektiren durum. içerilere değil yukarılara çalışarak yapılıyor. çarşafın üzerine su geçirmez bir şey koyup, üzerine tekrar çarşaf serilip işiniz bittiğinde kolayca makineye atın.
hayırlı seksler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol