erkek ilişkileri

dolores
Erkeklerin arkadaşlıkları, birbirine bağlılıkları kadınlardan daha öndedir. Ancak bazen birbirlerine rol keserler. Konu kadın olunca bu durum daha belirgindir. Sürekli yarış içindedirler. İçlerinde hep bitmek bilmeyen kim daha çok si..ti yarışı vardır. Örneğin; yapamasa bile yemeğe çıkardığı sonrasında evine bıraktığı kızı, 'benim eve geçtik, çok ateşliydi karı' şeklinde arkadaşlarına anlatırlar. Ya da sevgili statüsünde biri varsa, sürekli aynı kişiyle sevişiyorsa, bunu söylemekten kaçınıp her hafta farklı bir kadınlaymış izlenimi yaratırlar. Rolleriyle öyle çok bütünleşirler ki kendilerini bile bir süre sonra bu duruma inandırıp 'yılın sikicisi' gibi hissederler. Bir başka konu da paradır. Para erkekler için güçtür, üstünlüktür. Tabi bunu ulu orta dile getirmek olmaz. Ortamda laf arasında 'kanka geçen bilmem nerden şöyle bir iş kaptım, iyi de oldu şu kadar para geldi' gibi alttan alttan anlatırlar. Ya da farklı yolu gittikleri mekanları, tatilleri bire bin katarak anlatmaktır. Her şeye rağmen erkeklerin arkadaşlıkları güzeldir.
okuryazar
Sürekli 3. Kişilerin paraları malvarlıkları hakkında konuşurlar. Aldıkları yazlık, son model araba, nasıl zengin olduğu hakkında bitmek bilmez komplo teorilerini yarı kıskançlık yarı hayranlıkla anlatır da anlatırlar. Bir çeşit hastalık sanırım.
cinsel psikolog
20 yıldır devam eden, 1 kere bile tartışma yaşanmayan arkadaşlıkları vardır.
bir kadının 20 yıl süren arkadaşlığı yok gibidir. kadınlar maksimum 2-3 yıl arkadaşlık ederler.
the purple pill
Savaşçı atalarından gelen uyum sağlama beraber hareket etme yetisiyle harmanlanmış ilişkilerdir. Ekstra bir getirisi olarakta av ya da savaş sırasında yaralandığı vakit kendise yardımcı olmayacak kimseyi tanıyıp dışlama özelliğine de sahiptir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol