kalkmayan penisi kaldırma yöntemleri

dolores
Cinsel ilişki sırasında ya da başında kalkmayan penisli bir sevgiliniz mi var? Bırakıp yeni bir ilişkiye baştan başlamak zor mu geliyor? Yazacağım küçük yöntemlerle bunun üstesinden gelebilirsiniz kızlar :) öncelikle sorun sizde değil. 30 yaş üstü erkeklerin bir kısmında bu sorun olabiliyor. Bunun bilincinde olmalısınız. Vibratörünüz mutlaka olmalı bu yüzden. Eee vibratör varsa hiç seks yapmasak da olur demeyin. Erkekle sevişmekten daha iyi olamaz. O zaman Vibratörü ne mi yapacağız? Penisi kalkmamış sevgiliniz ya da eşinizin önünde bir süre vibratörle aşk yaşıyoruz. Sahte olmamalı tabi. Sonra başka bir şeyden nasıl bu kadar zevk alabilir düşüncesine kapılan sevgiliniz üzerinize atlayacaktır. Ya da erkeği hırslandırın. Strese sokun, baskı yapın demiyorum buraya dikkat. Daha iyi olabileceği konusunda ufak imalarda bulunabilirsiniz.kırmadan, küçük kelime oyunlarıyla. Hoop adam yine kalkık penisle üzerinizde. Anlatacaklarım şimdilik bu kadar. Bol sevişmeli günler.
bigkerry
çok basit bir çözümü var o penisin sahibini 'azdırın' ya da gerçekten iyi bir uyku çekmesi için trip atmayın gerisi gelecektir.
black string
önce sorunun sizden(kadından) kaynaklanıp kaynaklanmadığı tespit edilir.( hijyen sorunu,libido düşüren unsurlar vb). Daha sonra başka bir insana (kadın ya da erkek) kalkıp kalkmadığı sorgulanır. Stres, alkol, ilaç kullanımı, depresyon vb. durumlar da yoksa ve uzun süredir devam ediyorsa bir doktor yardımı alınmalıdır. Doktor yardımını kabul etmiyor , çözüme de yanaşmıyorsa vurun tekmeyi o minnoş popişine ;)
malina
Kızlar size süper bir önerim var. Kendi aranızda konusup o güzel agziniz, dudaklariniz ve dilinizi yoracaginiza, o güzel ellerinizi klavyede güzel parmaklarinizla buraya entry girmek icin yoracaginiza, bunlardan bir kaçını yada hepsini daha ulvi amaclariniz için kullanabilirsiniz. Bu cabalarinizla istediğinizi ziyadesiyle veririz. Supheniz olmasın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol