göz altı torbası ameliyatı

Sigmund Freud
alt göz kapağının altında biriken yağların temizlendiği bir ameliyattır. lokal aneztesi ile gerçekleşebilir. (göz kapağını kesmeden önce küçük küçük iğneler ile uyuşturulur) bundan önce sakinleştirici iğne olup oksijen almanız iyi gelebilir. (ben özellikle beni iyice sakinleştirin ben panik biriyim dedim, bastılar sakinleştiriciyi)
ameliyat boyunca gözünüz kapalı yarı uyuşuk halde olan biteni dinlersiniz.
ameliyata gidiş biraz dramatik oluyor. sadece don üzerine ameliyat elbisesi giyip tekerlekli sandalyeye oturuyorsunuz. hasta bakıcı sizi -5. kattaki amelyathaneye teslim ediyor. sanki beyin tümörü aldıracakmışsınız gibi bir hüzün kaplıyor yolda sizi..
iş 1 saat kadar sürüyor. o sırada bir şey hissetmiyorsunuz. ancak son dakikalarda hoca, aa şurada bir yağlanma unutmuş diye cart diye kesip yağı alırken çok acıdı, çünkü uyuşmanın etkisi geçmişti.
odaya alınınca odada 2 saat dinlendim ve kendim sürdüğüm arabamla eve gittim.
gözün şişmesi 4-5 saat sonra başlıyor. öyle bir şişiyor ki, gözlerin altında 2 tane yumruk oluşuyor sanki.. 10 gün falan sürüyor bu şişlik ve morluk.
göz altındaki dikişlerin alınması için 1 hafta sonra hastaneye gitmek gerekiyor. onun dışında bir kontrol yok.
gözün tamamen iyileşmesi 1 ayı buluyor.
vee artık göz altındaki o yorgun görünüş yok..

okuryazar
Yorgun göz çevresi olmaz. Yorgun bakış olur.
Ne kadar genç göründüğün yaşadıklarının gözlerine yansımasıyla ilgilidir.
50 yaşında 20 yaşında gibi deli muzip ve saf bakan insanlar tanıdım.
Ve Daha 30unda 60lık ihtiyarların bıkkın bakışı yerleşmiş gözler gördüm.

banadalazm
sigmund, bende aynı dertten muzdaripim. uykumu alamayayim gözaltı torbalarim simsiyah oluyor aynı kırk yıldır esrar içen biri gibi. bunun için ışık dolgusu yaptırmayı düşünüyordum ama o geçiciymis bu ameliyat kalıcı olarak mı yok ediyor,

riski var mı veya ileride görülecek bir yan etkisi. google da aratırdım ama şimdi sen daha iyi biliyorsundur. son olarak fiyatı ne ameliyatın onuda öğrenebilir miyim
cinsel psikolog
ben göz altı ışık dolgusu 3 kere yaptırdım. geçici olarak biraz toparlamıştı ama 3.'sü artık güzel durmamıştı. tek çare ameliyattı.
risk veya yan etkisi yok hocanın dediğine göre.
fiyat her şey dahil 10.500 TL. sigorta karşılamıyor.
hebop
Geçen sene aralık ayında göz kapağı düşüklüğü ameliyatı oldum. Göz altlarımda ciddi bir sıkıntı yok diye hoca ısrar etmeme rağmen oralara dokunmadı. Halbuki bir kerede hallolacaktı. Hocanın argümanı “zaten 3-4 yıl sonra yüz germe yaparız o zaman hallederiz” oldu.

Faydalı operasyondur. Evet insan yorgun ve bitkin bakıyor olabilir en azından sarkma, torbalanma olmadan yorgun ve bitkin baksın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol