corona bittikten sonra ilk hafta olacaklar

ronin
Erkekler berberlerin kapisinda sıra olurken Kadinlar ağda epilasyon manikur pedikur ve kuaforlerde kafes dövüşü yapacaklar.Ağda epilasyon sırası ilk gün gelmeyecegi icin neredeyse 1 hafta sevişme beklemeyin.Restaurantlar kolay kolay dolmayacaktir herkes suphe ile haklasacak ve isinana kadar bayagi bir sure gececektir.Cay-kahve uzerine yerler ilgi gorecek orada da hijyen on plana cikacaktir.
organick
Instagram cokecektir. Cunku herkes instagramdan iste hasret bitti iste bu da kahvem pozlariyla acisini cikartacaktir. Bunun disinda, umarim o ilk hafta itibariyle herkes mesafeli kalabilmeyi ogrenmis olur. Bu bir hayal sadece. Hadi mesafeli olabilmeyi gectim, oksururken tiksirirken ne yapmamiz gerektigini ogrenmis oluruz umarim.
vincent vega
Okullar, işyerleri,kuaförler,avmler anında açılacağı için insanlar tekrar toplu taşıma ile bu mekanlara gidecek. sıfır corona vakası olmayan gün olmayacaktır. zaten yarım yamalak sosyal izolasyon uygulayan halkımız corona bitti eheehheeyy viyyuu diyerek toplum içine karışacak.virus bulaşmaya devam edecek pembe hayaller kurmaya gerek yok. en az 2 sene hayat normal ve güvenilir olmayacak

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol