sürekli cinsellik konuşan kızlar orospu mudur sorunsalı

mystery
Sosyal medyada sürekli cinsellikten bahseden, yok şu pozisyon yok şu fantezi yok bdsm yok şöyle penis diyen kızlara orospu demek durumunda yobaz damgası yersin. Ama bu kadar da abartılmaz aq. Her şey usulünce güzel. Tamam özgür kadınları seviyoruz da bu prim için sanki müşteri bulma çabası
benimnickimyok
kimin ne konuşacağına karar vermek kimsenin haddi değildir. Takip etmezsin olur biter. Ayrıca bunu eleştirdiğin mecra da cinsellik konuşmak için geldiğin bir yerdir, bunalttıysak kusura bakma. Kapı ne tarafta admin?
organick
Burda her gün cinsellik hakkında konuşuyorum. Misal geçenlerde 'en sevilen pozisyon' başlığına yazdım. Konuşuyoruz ve konuşuyorlar. Mantıken, Başlığa ve içeriğine göre kötü yapıyorum demek ki. Bu sözlükte cinsellik harici her şey üzerinden prim kasanlar kadar tu kaka değilizdir.
lorem ipsum
dervişin fikri neyse zikri de oymuş misali, başkasının cinselliğe olan ilgisini kendi cinsel yokluğu ve körlüğü üzerinden yorumlamak. neyse hayatın ve ilişkilerin gerçekleri bu ergen kafalıları öyle ya da böyle çarpıyor. o yüzden çok da şey etmemek lazım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol