nikah

hakiki tosun paşa benim
Nikâh, âile olma yolunda atılan ilk adımdır, sizi resmî olarak karı koca yapar. Ama aslında âile yapacak olanlar sadâkat, sevgi, saygı, anlayış, sabır, dürüstlük, empati, şefkât, tutku, hürmet ve bunun gibi daha nice değerlerdir. O yüzden; kolay evlenilebilir ama zor yuva edinilir, zor âile olunur.

başkasıyla seviştiğim için değil başkasıyla güldüğüme sinirlenmelisin

ziftlisutlac
Kadin kocasının tek gecelik iliskilerine ses çıkarmamaktadir. Bilir ki sonunda geleceği yer kendi karısıdır.

Fakat bir gün bir şey olur. Kocası bir kadinla iyi vakit geçirmektedir. Onunla gülüp egleniyor, onunla üzülüyor, onun her şeyini merak ediyor. Bu tek gecelik bir ilişki degildir. Hatta seks iliskisi bile değildir.

Artık kadın için tehlike çanları çalmaktadır. Uzun süreden sonra kocası için savaşmak zorunda kalacaktır.

ilk seks için optimum yaş

okuryazar
Mümkünse Doğru kişi ile ruhen ve fiziksel olarak hazır olunduğunda.
Sadece kadın için değil erkek için de böyle olması gerekir. Yoksa içine edilmiş bir cinsellik anlayışını bir ömür taşıyarak lüzumsuz kişilerle en güzel günler heba edilir.

plaza kaşarı

the red pill
orta anadolunun ücra şehirlerindeki kapalı kültürlü oramından sıyrılıp, büyük şehirde bir plazada işe giren, çevirdiği çeşitli entrikalarla kadınların korkulu rüyası olan, bir çok farklı erkeğin tadına bakmayı da kendine görev haline getirmiş, beylikdüzü'nde yaşayan,dövmeli, sarışın ve olur olmadık ortamlarda seksi giyinen kadınlara verilen genel ad.

çok eşlilik

okuryazar
Çok eşlilik alt ve üst profilde sık yaşanır. En alttakinin kaybedecek bir şeyi yoktur. En üsttekine de para ve statüsünden dolayı hiç bir şey olmaz.

Tekeşli yaşama çabası evlilikle sınıf atlayan orta sınıfa aittir.
1

eskişehir

ilhampipisi
westeros'un en eski şehri olmakla beraber en büyük 5 şehrinden ikincisidir.
eskişehir

Yedi tanrı inancının kalesi ve ustatlarin kalesinin ev sahibidir. Yangın alanı savaşında yok olan gardenerlardan sonra bölge tum reach gibi tyreller'in hükmüne girmiştir.
eskişehir

(bkz: oldtown)

erkeklere seksi olma önerileri

organick
Cok para kazanmayin. Bi siz para kazanmiyorsunuz cunku. Kadinlar da calisip para kazaniyor anasini satim ya. Ha size hep parasever, sömürücü kadinlar denk geldiyse eger uzaklasmasini bilmissinizdir diye tahmin ediyorum. Neyse bence bir erkegi seksi yapan ozellikler arasinda en onemlileri: sac, kilik kiyafet, soyle baktiginda ışık sacmasi kisacasi. Bi de o ışık gozlerinde de goruluyorsa al sana seks pardon seksi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol