seks için çıldırıyorum

Sigmund Freud
bu cümleyi haykıran milyonlarca abaza görebilirsiniz sokaklarda. sadece bu sesiz bir çığlıktık. çoğu kişi içine atar, ,içine atmaktan hasta olanlar vardır.
kimisinde de sinir yapar, kavgacı, agresif insanlar olurlar. yan bakma kavgasından adam bile öldürebilirler. kök nedeni ise seks için çıldırmaladıdır.

çirkin bir erkek olmak

hakiki tosun paşa benim
cahit sıtkı arkadaşlarıyla otururken muhabbet aşk konusuna gelir, bir yerde cahit sıtkı ''sen aşık olamazsın'' cümlesini kullanır. tabii ağır bir cümle bu, aynı zamanda düşündürücü.. sebebi sorulur ''çünkü sen çirkin değilsin'' açıklamasını yapar.

küvette sevişmek

mike
Deneyene kada insanı cezbetse de denedikten sonra overrated olduğu anaşılan seks türü. Büyük küvet, hatta jakuzide bile keyifli değildir. En güzeli burada oynaşıp yatakta noktayı koymak.

cinsel sözlük

bigkerry
Ara sıra trafosuna kedi giren sözlük. Her kedi girdiğinde bir tedirginlik yaşıyorum acaba kediyi bulup çıkarabilecekler mi?

Neyse ki bu sefer de ölmedik.
Acil durumlar için toplanma alanı belirlenmeli

sözlükte ifşa yasaklansın

urania
Sevgili cinsel sözlük yazarları; sözlüğümüzde her hangi bir ifşa söz konusu değildir. İfşa kişinin kimlik bilgilerini veya kendisine ait fotoğrafları izinsiz yayınlamakla olur. Söz konusu olayla ilgili yazarın özelde kendisini ifşa edip, bilgilerini paylaşması sözlüğümüzü ilgilendiren bir konu olmayıp, kendi sorumluluğundadır. Sözlük sakinlerimizi konuyu kapatıp, güzel vakit geçirmeye davet ediyorum. Teşekkürler.

disgusting muc

urania
sözlüğe yeni gelen, yazar olamadan atılan yaratık. kendisi sözlüğümüzü yanlış anlamış ve neredeyse yüzü de görünür vaziyette penisli fotoğraf attığı için sözlüğümüze layık olamadan postayı yemiştir. teşekkürler.
5

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol