need for speed

arsenikiskyla
yeni çıkacak heat oyununda oynayış mekaniklerinde değişiklik olmayacak, criterion games'in 2012'deki most wanted'la başlattığı ağır arcade tarz ile devam edilecektir. NFS Hot pursuit 2010 ve NFS 2015 tarzı direkt drift odaklı bir oynanıştan ziyade Payback ile benzer yapıda olacaktır. dolayısıyla bu yıl da NFS almanın bir anlamı yok.

bu aralar yapılmış en iyi arcade-sim karışımı araba oyunu için; (bkz: forza horizon 4)

seppuku

ilhampipisi
Son günlerde gördüğüm şeylerden sonra bu iç organların dışarı çıkarılması olan japon intiharını Meyletmeye basladim.(bkz: bir mağdurun günlüğü)

Edit: Seppuku (bkz: hara kiri) oldukça kutsal kabul edilmekle beraber bunu yapan savaş esirlerinin ailesine ve mallarına dokunulmazmiş. Asil korkutucu olan şey bobreklerden itibaren karnin kesilmesi ki insanı öldürmüyor. Asıl ölümcül darbe sonradan geliyor birisi direk kafanı kesiyor şansliysa tek seferde kafası kopar yoksa ölümünü boynun bükük izlemek zorunda kalıyor.

Edit 2: en değerli varlığım olan yaşamından vazgecmeme sebep olan bu gerçekleri başka biriyle paylaşma kotülüğünde bulunmayacam.

Edit 3: seppuku
2

laleli'de bir azize

crazyboy
Gemide filmi kadar iyi bir film olmamakla beraber müthiş bir oyuncu kadrosu barındıran film son sahnesi ve müzikleri hiç bir zaman aklımızdan gitmedi.boksör ne işler açtın başımıza

kadınların orgazm olamaması

realface
Birlikte olduğum çok kadın olmadı, iki elin parmaklarını geçmez..
Ama önce dilimle sonra da başka şekilde her zaman orgazm olmasını sağlamışımdır, yani kişiden kaynaklanan bir sebep orgazm olamama..
Duygu, temizlik ve bilmek lazım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol