atom

johnny sins
Bir elementin kimyasal özelliklerini taşıyan en küçük parçasına atom denilmektedir. Evrende bilinen bütün maddeler (kozmik madde, yüksek enerjili madde ve anti madde hariç), pozitif yüklü bir çekirdek ve etrafında dönen negatif yüklü elektronlardan oluşan yaklaşık 100 farklı atomdan meydana gelmektedirler. Atomun çekirdeği ise nükleon olarak adlandırılan ve yaklaşık elektronlara göre 2000 kat daha ağır olan, artı yüklü proton ve yüksüz nötronlardan oluşmaktadır. Dolayısıyla bu üç parçacık, etrafımızdaki sonsuz çeşitlilikteki maddenin temel yapı taşlarıdır. Şu andaki bilgilerimiza göre elektronlar, kendilerini oluşturan alt parçacıklar olmadığından temel parçacık olarak kabul edilirler, nükleonlar ise, elektronun "-1" yüklü olduğu varsayıldığında, "+2/3" veya "-1/3" elektrik yükünde olan quark adı verilen üç alt parçacıkdan oluşmuşlardır.

Tanım yapan arkadaşların 24 kasım hatıralarında ki başrol oyuncularına küfür ettim.

hoşgörü paradoksu

ilhampipisi
Tıpkı iyilik ve kötülük kavramlarinda olduğu gibi. Tarafsız birinin gözünden de görüleceği gibi dünyada kötülük yoktur sadece kendine iyilik diyen gruplar vardır ve bu gruplar kendilerince iyi olmayan grupları bahsettikleri iyiliğe aykırı biçimde yok etmeye çalışırlar ve bunun dünyaya barış ve iyilik getireceğini iddia ederler. "Haklıdırlar da kimse aksini iddia etmediği sürece leylekler ucamaz"

Hoşgörü meselesindede durum aynıdır. Sürü halinde hareket etmeyi seven insan toplumu (suruden birazcık dışarda olabilirsiniz ama yinede sürudensinizdir) aykiri koyunu dışlamaya tercih eder çünkü kimse düzenin bozulmasını istemez. Haklıdırlar da çünkü düzenin bozulması yeni düzen kurulana kadar kaosu getirir.(bkz: apartman)

Bu halk deyisleride yine bu konuyla alakalidir:
-doğru söyleyen 9 köyden kovulur.
-suruden ayrilanı kurt kapar (kurt da sürüye sahiptir)
-doğru soyleyenin tepesi delik olur.
2

dildo oğlan

the purple pill
Kadınlar tarafından takdir edilebilmek için dildo vazifesi üstlenir. Kezban ona laf sokar hakaret eder ama o belki sikerim umuduyla bunları sineye çeker. Karşılıklı mastürbasyondan sonra arkadaşlarına geçenlerde bir kıza çaktım öyle böyle değil der.

eski sevgiliyi unutmanın yolları

gudubet kari
Sanaldan bir sürü arkadaş edinin...
Yeni arkadaşlarindan biri hariç digerlerine hiç ondan söz etmeyin... o da maksat içinizi dökün diye yoksa sürekli ondan bahsetmek size iyi gelmez...

Mümkünse bu yeni arkadaşlar karşı cins olsun...
Yeni kimselerle tanışmaktan çekinmeyin ama anonim olun. Ve mesafeyi koruyun ... konuyu ilk günden sekse getirenleri eleyin bunlardan size merhem olmaz ...

En önemli kural kimsenin kimseden haberi olmasın. Kimseyle sevgili olmayın. Ama küçücük ümitlar verin. Hafif flört edip tanımaya çalışın...

Hepsini ayrı ayrı tanımaya çalışın... fakat kimsenin birbirinden haberi olmasın... ve kendi kriterlerinize göre yavaşca listeyi elemeye başlayın... hangi karşı cins size onu unutturabilir ... hangisi sizin için mükemmel ... elerken listeye yenilerini de ekleyebilirsiniz . Liste hem sürekli ekleme hem sürekli eleme halinde olmalı bir kaç ay... ve yeni ekledikleriniz bile en mükemmel bulduğunuz bir flörtten iyi gelmiyorsa artık eklemeyi kesin... iyi arkadaş olduğunuz ve size hitap eden birini seçeceksiniz elbette. Artık onu hayatınıza sevgili olarak alın bu kadar ekleme ve eleme arasında seçtiğiniz kişi muhtemelen gidene teşekkür bile ettirir. Mesafeyi koruduktan sonra flört etmekten çekinmeyin... size yardımci olan o flörtleri ise kalp kırmadan şutlayın benim bir sevgilim vardı geri barıştık gibi diyip engelleyin küfür etmesine izin vermeyin ,edersede alınmayın ... fakat küfüre karşılık hiç vermeyin... (bkz: çivi çiviyi söker.)





neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol