cinsel sözlük abazanları

cinsel psikolog
tek elle entry yazıp, hatta bazen hiç yazmayıp, kız düşürme amacıyla buralarda köpekbalığı misali dolaşan yazarlara verilen isimdir.
eskiden yazara ihyiyacımız vardı, bu tiplere eyvallahımız vardı.
şimdi yazar sayısında belirli bir olgunluğa ulaştık, bu tipleri hemen uçurmamızda pek bir sakınca olmayacaktır
1

dost kitabevi

anonim_kullanıcı_3
Geçen gün dost kartını ve taksitli ödeme planımı buldum. Kredi kartsız (o zaman pek de yaygın değildi) kitaba doyabiliyordum.

Ankara'ya gittiğimde arkadaşlarımla hala önünde buluşurum.

Eski dost (konur sokak'taki) kapandığında epey üzülmüştüm.

tecavuze ugrayan vajinusmus kadın

ysf
benim hanim 13 yaşında çocukken 2 adam kaçırıp tecavüze zorlamis lakin yapmamışlar. õlduresiye dövüp ormanda ölüme terk etmişler. bir avcı bulmuş neyse polise haber verip ambulansı cagirmiş 9 gün komada kalmış . tecavüz é uğradığını düşünmüş kendine gelince doktor temiz raporu vermiş kasların çok sıkı bilinç dışı kasıliyor.bayginken bile tecavüz gerçekleşmez demiş ailesi temiz raporu almış bakirelik raporu yani. kim yaptığı bile hala bulamadılar.
benim eski hanim da vardı. uyurgezerdi ve uykusu inanılmaz derecede ağırdı. aynı zamanda vajinismus vardı. uykusundan istifade edip denedim beceremedim kilitli kaslar resmen penisim kırılacak ti yani penisimin başı acıdı tahriş oldu zorlamaktan bıraktım. tam 11 ay hiç cinsel birlikteliğimiz olmadı sorunu jinekolog uzmanı çözdüm hanima vajinal kas gevşetici ilaçlar verdiler. Sorun çözüldü iki de çocuğumuz oldu. iyi bir kadındı ama eşeklik ettim ailesini seçti koydu bıraktı beni
2

yolda yürürken götünü açıp gösteren kadın

anonim_kullanıcı_4
bunu romada ve diğer ülkelerde görmüştüm. hiç kimse de yadırgamıyor yani. komple transparan giyinen insanlara bile kimse dönüp bakmıyor. ama kuralların daha yoğun olduğu almanyanın ve amerikanın bazı bölgelerinde bunu yapınca polis gelip uyarıyor. italyaya ilk gittiğimde önce gördüğümde çok şaşırmıştım, niye kimse aldırış etmiyor diye türkiyedeki gibi. kimse laf atmıyor, kimse kızın kolundan tutup ayetler var ayetler demiyor.... arkadaşıma sordum yahu bizim ülkemizde bunu yapsaydı tecavüz edip 2 saat içinde öldürürlerdi diye, kızın kanı dondu kaldı suratıma bakıyor.. ilk defa görünce şaşırıyorsun utanmıyor mu hiç diyorsun insanların bakmasından. ama oradaki ahlak kavramı ve cinselliğe erişim maksimum olduğu için kimse kimseyi takmıyor. aslına bakarsan, kimse ülkeyi de takmıyor, halkın durumunu da takmıyor umursamazlık hat safhada neyse konumuz bu değil.. ben de yıllarca orada yaşadıkça göre göre artık alıştım. şimdi çekici bile gelmiyor, kime ne zararı var diyorum kulaklığımı takıp erkan oğur dinleyerek yoluma devam ediyorum..

üstteki soruyu cevapla aşağındakine soru sor

sextacy
Ben
senden önce ölmek isterim.
Gidenin arkasından gelen
gideni bulacak mı zannediyorsun?
Ben zannetmiyorum bunu.

edit: soruyu görünce aklıma geldi yapıştırdım şiiri. çok çağrışım yapan bir huyum var. neyse, elden ayaktan düşmeden önce tık diye gitmek iyi olur. tuvalete bile kendi başıma gidemeyecek hale gelmek istemem.

isteyip de çekindiğin, yarın olduğunda unutulacağını bildiğin neyi yapmak isterdin?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol