kadınlar neden vermez

boyle buyurdu berdus
bu denklemden özgüven eksikliğini çıkartıp yerine bol para ve bilimum maddi şeyler eklendiğinde vermek için sıraya giren kadınlar da bulunabilir. hatta bulunmaması işten bile değildir özellikle bizim mahalledeki bazı toplumlarda :) fakat özgüven önemli. 25 santim alet de olsa bütün dünya kölen de olsa özgüvensizsen hiç kimsenin radarına yakalanmazsın.

askerlik anıları

dionysos
6 ay bilmem kaç tane albayın yarbayın içinde yaptım. Toplasan adamakıllı hatıralar bir elin parmağını geçmez. Adam 20 gün yapmış, nasıl o kadar hatıra biriktirdin kardeşim diye sorarlar adama,
Ki şöyle de bir durum var 15-18 ay yapan adamlarda öyle her günü aksiyonlar geçmemiş.
Askerlik süresi düşünce hatırası artıyor demek ki...

seks için evlenmek

cinsel psikolog
türk erkeklerinin birinci motivesidir.
kırmızı bayrağı görünce sağına soluna bakmadan, düm düz saatte 150 km hızla koşan boynuzunu sivriltilmiş boğa gibidirler.
evliliğe giden yolda harcadıkları para, imzaladıkları senetler, düğün masrafları, balayı paketi, hiç bir şey önemli değildir.
boğa gibi etrafını devirerek o kutsal organa doğru koşarlar.
buna 'am koşusu' denir..

gerdek gecesine geldiğinde, yorgunluktan küçülmüş 9 cm pipileriyle, içinde sahte bakirelık zarı olan karılarıyla 1 dakika 13 saniye cima ederler.

sabah kalkınca süresiz nafaka tehditi ve 200.000 TL düğün borcu kendilerini bekler.
1 dakika 13 saniyelik seks için hepsi değmiştir...

the end

evlilik

organick
Bi cizikle resmiyete dokulup bir yastikca kocamaktir. Cicim aylarindan sonra cizikler kalplere atilir. Yastik parca edilir. Bazilari da ananemle dedem gibi olene kadar evliligi surdurebilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol