rus oligarklar ve sevgilileri

Sigmund Freud
öncelikle oligark'ı tanımlamak isterim, parayı ve gücü elinde bulunduran özel ayrıcalıklı bir grup. Örneğin Abramoviç..
yaz aylarında antalya'ya özel uçaklarıyla gelirler, maxx royal, voyage, rixos gibi otellerin villa tipi odalarını kiralarlar. 1.90 cm boyunda sevgilileri veya karıları vardır. veya her ikisi aynı anda vardır. 3-4 tane de sarışın mavi gözlü bebeleri vardır.
beyaz gömlek giyerler, otel ultra herşey dahil olmasına rağmen gidip parayla satılan 2000 euroluk viskiden açtırırlar.
bunları ve sevgililerini görünce eziklikten karşı kaldırıma geçer, yolunu değiştirmek ister insan..

bir tane oligark ve sevgilisi geçen yıl fenerbahçe - cska moskova maçını izlemek için gelmişti. hatırlayanlar çıkacaktır.

rus oligarklar ve sevgilileri

men dakka dukka

odipus
'eden bulur güzelim kalır sanma yanına' durumu. Nasıl açıklayalım hukuki bir anlaşmazlık söz konusu ise mahkemeler vs. bir şekilde adaleti sağlar, bizim ülkemizde bunun her durumda değil çoğu vakada bile işlediğine inanan var mı varsa eğer pamuk prenses ve yedi cüceler masalına ali baba ve kırk haramilere de inansın. Diğer bir ayağı ilahi adalettir. Eden bulur çünkü adil yaratıcı mazlumun ahını yerde koymaz. Bilemem, bana bu da pek inandırıcı gelmedi. Elbette nice kötülük sahibi bir yerde sert kayaya çarpar ve bu da aha işte ettiğini buldu şeklinde yorumlanır. Yaşama devam etmek için ps.kolojik olarak güçlü kalmamız gerek, dolayısıyla kendimize böyle yalanlar söyleriz, kendimizi de çevremizi de inandırırız. Benim fikrime göre ise özellikle bizim gibi ülkelerde ve toplumlarda yapanın yaptığı yanına kâr kalıyor, Maalesef, hızla azalması dileğiyle..
Gönül işlerinde bu nasıl oluyor derseniz aynı derim, burda da pek fark olduğunu sanmıyorum..

ülkücü kızların ekseriyetle uzman çavuşlar ile sevişmesi

odipus
Reformu, rönesansı, sanayi devrimini kaçırmak ne belaymış arkadaş, memlekette milliyetçi geçinen hamaset, nefret ve devlet, otorite yalakalığından başka şey bilmez. Muhafazakâr diye kendini tanımlayanın başörtüsü, çocuk evliliği, cemaatlerde ensarlanma, badelenme harici muhafaza etmek istediği bişey yok. Aslında anormal bi durum yok isteyen istediğiyle sevişsin ama biliyoruz ki zihniyetler çamur.

tango me nedir

hakiki tosun paşa benim
ne acayip programlar varmış. Hemcinslerimin aptallığını anlamıyorum, neden, ne geçiyor eline? Sigmund'un yazdıklarını okuy*rak yazıyorum, hayır yâni şu kadına 250 tl verip karşında dans etmesi senin hayâtına ne katıyor ey sevgili hemcinsim? Soyunsa bile ne geçecek eline?

Bakın bu bence abazanlık falan da değil, adı başka bir şey.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol